Szállítási megoldás

Válassza a fenntartható fuvarozási megoldást a Renault Trucks 360° All-Electric kínálatából

Elektromobilitás

4min
zoom on the logo on a Renault Trucks E-Tech D

Az elektromos teherautó-flotta választása a legjövedelmezőbb és leghatékonyabb módja a szén-dioxid-mentesítésnek. A Renault Trucks az energetikai átállás során végig az Ön mellett áll, hogy teljes nyugalommal teljesíthesse ezt az utat. Akár a jogszabályokkal, az elektromos járművek jövedelmezőségével, megbízhatóságával és karbantartásával, akár a töltőinfrastruktúra telepítésével kapcsolatos kérdései vannak, mi minden olyan információt és támogatást megadunk Önnek, amely személyre szabottan segíti Önt az átállásban.

Tartsa naprakészen a jogszabályokat

A CO2-kibocsátás csökkentése környezeti, gazdasági és társadalmi alapokon nyugvó megközelítést igényel. Az árufuvarozás esetében ez a jogalkotás szempontjából olyan intézkedéscsomagként jelenik meg, amely európai, nemzeti és akár helyi szinten is hatással lehet a tevékenységekre. Néha az ilyen jogszabályok kötelezőek, egyes városokban az alacsony kibocsátású zónák (LEZ) meghatározásával, amelyek belépési kritériumai a járművek szennyezésén vagy a járművek maximális kibocsátási szintjén alapulnak (Euro-szabványok). Ezek ösztönözhetők is, és pénzügyi támogatást kínálnak, hogy segítsék Önt flottájának elektromos teherautókkal történő korszerűsítésében. Elektromos járművekkel foglalkozó szakértőink támogatni fogják Önt a rendelkezésre álló kormányzati támogatások igénylésében, így lehetővé téve, hogy csökkentse az elektromos flotta beszerzésével járó költségeket, és lehetővé tegye, hogy a befektetés megtérüljön, és gyorsabban dekarbonizálja tevékenységét.

Dekarbonizálja flottáját, miközben korlátozza költségeit

Jelenleg az elektromos teherautók kezdeti beszerzési ára magasabb, mint a dízelüzemű társaiké. Az üzemeltetési költségeket tekintve azonban egy elektromos teherautó kevésbé költséges, mivel az elektromos járműtechnológia jelentősen csökkenti a flotta járulékos és változó költségeit. A legfőbb csökkentendő költségtétel az üzemanyag. Ezenkívül az elektromos teherautók kevesebb karbantartást igényelnek: az elektromos motor egyszerűbb kialakítású, és kevesebb kopó alkatrészből áll. Ha az összképet tekintjük, és figyelembe vesszük a TCO-t (Total Cost of Ownership), akkor a dízel teherautókhoz képest jelentősen csökken a költségkülönbség.

Végezetül, mi a következőket tudjuk ajánlani szerviz- és karbantartási szerződések átlátható és holisztikus áttekintést nyújtunk a tényleges költségekről a szerződés időtartama alatt (amely általában hét és tíz év között van). Támogatjuk Önt a következőkben is pénzügyi és biztosítási megoldások amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. A Renault Trucks pénzügyi szolgáltatásaival úgy teheti szén-dioxid-mentessé flottáját, hogy az nem befolyásolja jövedelmezőségét.

Sens du service

A bevált technológiára támaszkodni

Az elektromos járműtechnológia nem új keletű. A Renault Trucksnál már több mint 10 éve forgalmazunk elektromos járműveket, amelyeket ügyfeleink napi szinten használnak, és 2020 óta gyártjuk őket. Ez a tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy ma már elektromos teherautók széles választékát kínáljuk, a mi Renault Trucks E-Tech Master, Renault Trucks E-Tech D Wide és a Renault Trucks E-Tech D. Átfogó kínálatunk lefedi a szállítási és elosztási tevékenységekhez szükséges követelmények többségét. Nagy csoportok bíznak bennünk, és nagy léptékben döntöttek a 100%-ban elektromos flotta mellett, mint például a Svájci szövetkezet Migros Aare, Feldschösschen, a Carlsberg csoport svájci leányvállalata és még a Urby vállalat (Groupe La Poste).

Számíthat műhelytechnikusaink szakértelmére, akik folyamatos képzésben részesülnek az újonnan megjelenő elektromos járműtechnológiában. Továbbá hálózatunk mindenütt fel van szerelve az elektromos járművek szervizeléséhez. Végezetül pedig a Start & Drive Excellence szerződésünk révén teljesítménykötelezettséget vállalunk az akkumulátorok tekintetében, hogy Ön nyugalmat élvezhessen járművei használatának teljes időtartama alatt.

Renault Trucks E-Tech D Wide plaque

Támaszkodjon az Ön telephelyéhez tökéletesen illeszkedő töltési infrastruktúrákra.

Az elektromos meghajtású teherautó-flottára való áttérés a logisztikai lánc alapos újragondolását igényli. Ennek érdekében nemcsak a projekt megtervezésében, hanem a munkálatok projektmenedzsmentjében és a töltőinfrastruktúrák karbantartásában is támogatjuk Önt. Léteznek olyan töltésmenedzsment- vagy intelligens töltési megoldások, amelyek lehetővé teszik, hogy infrastruktúráit a lehető legjobban kihasználhassa. Optifleet, a fedélzeti flottakezelő eszközünk megoldást kínál flottája koordinálására és járművezetőinek az elektromos járművek vezetésének sajátosságaira vonatkozó képzésére. Jól megtervezett és hatékonyan használt infrastruktúrákkal, képzett személyzettel és a mi támogatásunkkal Ön optimalizálni tudja elektromos teherautóinak használatát, működési hatótávolságát és megbízhatóságát, ami a jövedelmezőségének növekedését eredményezi. Hogy még tovább menjünk, tanácsot adunk Önnek az elektromos energiafogyasztás optimalizálásával kapcsolatban is, és a körutazások elemzése alapján ajánlásokat teszünk, hogy azok a lehető legköltséghatékonyabbak legyenek. Végül pedig számszerűsíteni tudjuk a CO2-kibocsátás csökkentését.

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.
Set canonical URL
Off