Szállítási megoldás

Biztonságosan javítsa tartálykocsi-szállításának jövedelmezőségét

Terjesztés

Hosszú táv

5min
Tanker Transport Truck

Az Ön szállítási tevékenysége olyan tartálykocsikat igényel, amelyek optimalizálják a hasznos terhelést - tekintettel arra, hogy a teherautó és a berendezés milyen nehéz. Az Ön tartálykocsijai folyékony ömlesztett termékek vagy veszélyes anyagok szállítására használhatók, ezért mind az áru, mind a járművezetők számára magas szintű biztonságra van szükség. A Renault Trucks segít Önnek a járművek és szolgáltatások kiválasztásában.

Tartályszállító tehergépkocsik: a nagyobb hasznos teherbírásnak köszönhetően optimalizálják az utakat

Akár szénhidrogéneket, folyékony ömlesztett vagy por alakú termékeket szállít, a jó jövedelmezőség és a hasznos teher optimális kihasználása érdekében a lehető legkönnyebb teherautókat kell használnia. A Renault Trucks D WIDE (4x2 vagy 6x2) vagy a D 4x2 nagyon könnyű alvázzal büszkélkedhet, és megfelel a legtöbb tartálykocsi-szállítási követelménynek - függetlenül a környezettől.

méterek Ez a D sorozat fordulási sugara, amelyet a jobb manőverezhetőség érdekében csökkentettek.
Tanker transporting oil Renault Trucks in Algeria

Ha nagyobb tárolókapacitásra van szüksége, megterveztük a Renault Trucks T Tanker-t. Ez egy olyan jármű, amelyben a lehető legtöbb elem alumíniumból készült, vagyis sokkal könnyebb:

  • Felni
  • Üzemanyagtartály
  • Kerékkapcsoló

A Renault Trucks T Tanker továbbá alacsony fülkés kivitelben is kapható, amely szintén súlyt takarít meg, miközben a vezető kényelme megmarad.

A Renault Trucks D és Renault Trucks D Wide modellekhez is létezik tartálykocsi változat. Ezek alumínium felnikkel, átalakított üzemanyagtartályokkal és tiszta jobb oldali hosszabbítóval rendelkeznek, hogy a felépítményépítő szivattyúberendezései felszerelhetők legyenek.

Dióhéjban a Renault Trucks Tanker modelleket rendkívüli hasznos teherbírásra konfigurálták. A nagyobb hasznos teherbírás több szállított árut jelent egy-egy út során, és ezáltal jobbjövedelmezőséget az Ön tevékenységeszámára.

A járművezetők és az áruk biztonságának biztosítása

Ha az Ön tartálykocsija veszélyes termékeket szállít, akkor a biztonság fontos szerepet játszik az Ön tevékenységében. A kockázatok megelőzése érdekében a Renault Trucks T tartálykocsi számos biztonsági funkcióval büszkélkedhet:

  • A fülkéből hátulról és kívülről is könnyen hozzáférhető akkumulátor-fedélzet.
  • Lángszűrő a kipufogócsövön
  • Előre felszerelt, kiemelt ADR-táblával, amely részletezi a szállított áruk veszélyességi típusát és szintjét
  • Gumiabroncsnyomás-szabályozó rendszer
  • Hosszirányú felfüggesztéssel ellátott ülés a kilengések elkerülése érdekében.

A Renault Trucks emellett hatékony vezetéstechnikai tréningeket is kínál a járművezetők számára. Ezt a tanfolyamot szakértőink oktatják az Optifuel program részeként, amely lehetővé teszi, hogy ne csak az üzemanyagköltségeket csökkentse 15%-kal, hanem a biztonság érdekében is cselekedjen. A hatékony vezetési elvek alkalmazására való törekvéssel a járművezetők megtanulják csökkenteni a baleseti kockázatokat.

Tanker transport driver driving wearing a yellow jacket for safety
Driver checking a tanker attached to a Renault Trucks tractor

Kezelje tartálykocsiflottáját a szállítások optimalizálása érdekében

Az ügyfelek kéréseinek, valamint a vezetési körülmények és a tartálykocsi-szállítás biztonsága által meghatározott korlátozások fényében nem mindig könnyű optimalizálni a flotta használatát. Az Optifleet intelligens megoldásnak köszönhetően a Renault Trucks segít megtervezni az utakat, nyomon követi a járműveket, tájékoztatja Önt, ha azok ADR-zónában vannak, és ha szükséges, közvetlenül kijelöl egy feladatot vagy módosítja az útvonalat. Az Optifleet segítségével továbbá hozzáférhet a jármű műszaki adataihoz (fogyasztás, használat), valamint a járművezetők által az úton töltött teljes időhöz. Mindezek az elemek segítenek Önnek abban, hogy flottáját a lehető legjövedelmezőbb módon kezelje, és ezzel biztosítsa tevékenységét.

Fedezze fel Optifleet megoldásainkat

Növeli a jármű üzemidejét

A tartálykocsis szállítás nem ad helyet az előre nem látható eseményeknek, különösen, ha veszélyes termékekről van szó. Itt a Renault Trucksnál ezt a megfigyelést vettük alapul a Predict megoldásunkhoz - egy új és innovatív szolgáltatásokat tartalmazó ajánlathoz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy beavatkozzunk a teherautójába, még mielőtt az meghibásodna. Hogyan működik? Az Ön járművének adatait egy erre a célra létrehozott digitális platformon tároljuk. A jármű használatától és állapotától függően a platform ütemezi a beavatkozásokat és figyelmezteti az Ön tanácsadóját. Ez utóbbi ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és időpontot egyeztet a szükséges karbantartási munkálatok elvégzésére, olyan időpontban, amely megfelel Önnek, és nem akadályozza a vállalat működését. Így versenyképes maradhat, és biztosíthatja, hogy tartálykocsijai teljes mértékben rendelkezésre álljanak.

Finanszírozza tartálykocsi-szállító járműveit

Ha járműveit a Renault Trucksnál finanszírozza, biztos lehet benne, hogy olyan szakemberekkel áll kapcsolatban, akik tökéletesen tisztában vannak az Ön tevékenységével és annak korlátaival. Szerződéseink rugalmasak, alkalmazkodnak az Ön igényeihez, és fenntartják terhelhetőségét és pénzforgalmát - akár a pénzügyi lízinget, akár a részletvásárlást választja.

Lépjen most kapcsolatba csapatainkkal, hogy árajánlatot és további részleteket kapjon ajánlatainkról.

Set canonical URL
Off