Jelentések

Hogyan finanszírozzunk egy elektromos teherautót?

#JoinTheGoodMove

Elektromobilitás

4min
Renault Trucks E-Tech range

Mennyibe kerül egy elektromos teherautó? Hogyan térül meg a befektetés a jövőbe? A Renault Trucks válaszol minden kérdésére az elektromos jármű üzemeltetésének valós költségeivel kapcsolatban, hogy minden szempontból megismerje a kérdést.

 

Hogyan vásároljam meg és finanszírozzam az elektromos járművemet?

Teljes teherautó (teherautó + akkumulátorok)
Vásárlás  Lízing és használat
Standard törlesztőrészlettel Pénzügyi lízing esetén a szerződés végén Öné lehet a teherautó, vagy visszaadhatja azt. Operatív lízing esetén a szerződés végén visszaadja a teherautót.

 

#SWITCHTOELECTRIC

Tudjuk, hogy ügyfeleink számára az egyik akadálya annak, hogy "elektromosra váltsanak", a teherautó ára és az általános üzleti modelljükre gyakorolt hatás. Megértjük, hogy az igényeikhez igazodó pénzügyi megoldásokkal kell támogatnunk őket. Annak érdekében, hogy ügyfeleik könnyedén megvalósíthassák az energiaátállást, a Renault Trucks Financial Services számos finanszírozási lehetőséget kínál, és fontos, hogy ezeket már a vásárlási folyamat korai szakaszában megvitassák. A pénzügyi megoldások a helyi szabályoktól és előírásoktól függően országonként eltérőek lehetnek. Elsősorban azonban három ajánlat áll rendelkezésre az ügyfél egyedi igényei és felhasználása szerint:

  • Standard részletfizetési hitel: a szerződéses időszak végén az ügyfél tulajdonában van az elektromos teherautó.
  • Pénzügyi lízing:az ügyfél úgy dönt, hogy lízingeli az elektromos járművét, és a szerződéses időszak végén választhat, hogy visszaadja a járművet, vagy megvásárolja azt a maradványérték megfizetése ellenében.
  • Operatív lízing: Az ügyfél úgy dönt, hogy lízingeli elektromos járművét, és a szerződéses időszak végén csak visszaadja azt.

Az elektromos jármű költségeit egészében kell vizsgálni, mivel nem a beszerzési költséget, hanem a teljes tulajdonlási költséget kell figyelembe venni. Üzemeltetése rendkívül gazdaságos: kevés karbantartási műveletet igényel, és az üzemanyag-fogyasztási költségek nagyon alacsonyak. Sok országban állami támogatásokat vagy adókedvezményeket, például további értékcsökkenési leírást is figyelembe kell venni.

Renault Trucks Master E-Tech

Contact our financial consultants

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.
Set canonical URL
Off