Szállítási megoldás

A hulladékgyűjtés hatékony kezelése

Terjesztés

5min
Renault Trucks D

A Renault Trucks a szemétszállítási tevékenység egyszerű irányítása érdekében elkíséri Önt a napi feladataihoz jól illeszkedő kommunális teherautók és szolgáltatások kiválasztásában.

Hulladékgyűjtő teherautók: a megfelelő teherautó a munkához

A hulladékgazdálkodásnak a helyszíntől függően különböző tényezői lehetnek. Akár a városközpontban, akár a külvárosi területeken, akár az ipari telephelyeken történő hulladékkezelésre kerül sor, a feladathoz a megfelelő - kifejezetten az adott feladatra tervezett - teherautóra lesz szüksége.

A legjobb választáshoz a Renault Trucks a Renault Trucks Master és a Renault Trucks Master Z.E. alvázas fülkéjű, dízel- vagy villanymotorral szerelt Renault Trucks D és D-WIDE teherautókra támaszkodik.

Összesen több tucatnyi tengelytáv és konfiguráció áll rendelkezésre - a megengedett össztömeg 3,3 és 32 tonna között.

A városi és külvárosi gyűjtésekhez a Renault Trucks D és D WIDE modellek a nagy hasznos terhelhetőséget kiváló manőverezőképességgel, fantasztikus kilátással és nagy rakodókapacitással kombinálják. A számtalan javasolt konfiguráció különösen alkalmas a hulladékgazdálkodásra - nevezetesen a D WIDE modellünk 6x2*4-es változata, amely egy második kormányzott tengellyel rendelkezik, hogy megkönnyítse a manőverezést a városokban.

Renault Trucks D

Ha az Ön tevékenysége inkább az ipari hulladékgazdálkodásra összpontosul, amely nagyobb hasznos terhelést és nagyobb teljesítményt igényel, a Renault Trucks C modellünk ideális kivehető kukák, daruval összekapcsolt szemétgyűjtők vagy szállítószalagok telepítéséhez. A Renault Trucks C termékcsalád akár 22,8 tonna hasznos teherbírást és akár 520 lóerős motorokat kínál a nagyobb terhelést igénylő tevékenységekhez.

Renault Trucks D

Gyorsan felszerelheti az Ön által választott felépítményt

A hulladékgyűjtés sokféle formában jelentkezhet, és rendkívül speciális felépítményeket igényel. A Renault Trucks szorosan együttműködik a felépítménygyártókkal, hogy segítsen kiválasztani az Ön egyedi üzemeltetési követelményeinek legmegfelelőbbet. Járműveink az opciók széles választékának köszönhetően a legkülönfélébb felépítményekhez specifikálhatók, beleértve az előfúrással ellátott speciális túlnyúlásokat és a felépítménytípusnak megfelelő felépítményfelépítési lemezek opcióit. Az előfelszerelésnek és a felépítményépítő portálnak, a felépítményépítőknek szánt weboldalnak köszönhetően, amely részletezi az egyes járművekre vonatkozó speciális műszaki lapokat, megkönnyíti az üzemeltetők munkáját és csökkenti a szállítási átfutási időt.

 

 

A szemétszállító teherautók zöldek lesznek

A Renault Trucks földgázzal vagy 100%-ban elektromos meghajtású alternatívákat kínál. Számos helyi önkormányzat már választotta a földgázüzemű teherautókat a hulladékgyűjtéshez. A 239 kW (320 LE) teljesítményű motorral és közel 500 mérföldes hatótávolsággal a Renault Trucks D WIDE CNG modell városi és külvárosi területeken egyaránt használható, és úgy tervezték, hogy ugyanazzal a karosszériával szerelhető legyen fel, mint a D sorozat többi járműve.

A Renault Trucks a 100%-ban elektromos hajtású Renault Trucks D ésv D-WIDE Z.E. modelljeivel a zéró emissziós mobilitás mellett is elkötelezte magát.

Renault Trucks D

A 26 tonnás szemétszállító kuka, amelynek karosszériáját a Faun Environnement készítette,2019óta van használatban a franciaországi Lyonban éskörnyékén.

A hulladékgyűjtés olyan tevékenység, amelyre az elektromos járművek különösen alkalmasak. A szemétgyűjtő konténerek használata nagy üzemanyag-fogyasztást igényel, és nagy mennyiségű port és részecskéket bocsát ki - míg az elektromos járművek nem bocsátanak ki semmit.

A teljesen elektromos járművek bizonyos korlátozott és alacsony kibocsátású zónákba is bejuthatnak.

 

800 és 800 között körönként Ez a hulladékgyűjtési útvonal során megfigyelt átlagos megállások és elindulások száma.

Optimalizálja flottakezelését

A hulladékgyűjtési útvonal kiválasztása különösen fontos a hatékonyság szempontjából, és rendszeresen módosítható. Intelligens flottakezelő megoldásunk - Optifleet - segít Önnek a lehető leghatékonyabb módon megtervezni az útvonalakat, és megtekintheti teherautói valós idejű helyzetét . Ha tevékenységét alvállalkozóval végezteti, az Optifleet lehetővé teszi partnere számára az adatok visszanyerését és integrálását saját irányítási rendszerébe.

A rendszer lehetővé teszi továbbá a pontos fogyasztási és eszközhasználati adatok beküldését: a kihagyás készenléti használata, lassú vezetés, hányszor nyomta meg a fékpedált stb. Beállíthat egy küszöbszintet is, amely figyelmeztet, ha a jármű túlfogyaszt, és műszaki és objektív adatok alapján értékelheti járművezetőit. Például hatékony vezetési tréninget hajthat végre. Az Optifuel Training tanfolyamokat a Renault Trucks szakértői tanítják az Ön munkatársainak, valós körülmények között.

Renault Trucks D

 

Hulladékgyűjtés: könnyítse meg alkalmazottai munkáját

Az Ön alkalmazottai a hulladékgyűjtés során nagyon rendszeresen ki- és bemásznak a teherautókba. Ezt szem előtt tartva olyan járműveket terveztünk, amelyek kisebb lépcsőmagassággal és 90°-ban nyíló ajtókkal rendelkeznek, hogy megkönnyítsék a mozgást. Járműveinket úgy terveztük, hogy kiváló kilátást és rövid fordulási sugarat biztosítsanak. A 6x2*4-es konfiguráció például azt jelenti, hogy egy további hátsó tengelyt lehet felszerelni a rövidebb kanyarok megkönnyítése érdekében, ami különösen hasznos a városokon áthaladó hulladékgyűjtők esetében.

A teherautó fedélzetén mindent úgy terveztek meg, hogy a járművezetők mindent megkapjanak, amire szükségük van a legjobb körülmények között történő munkavégzéshez. A tágas fülkék kényelmes ülésekkel vannak felszerelve, és a személyzeti fülkés változatnál akár 7 férőhelyes is lehet. A dolgozók számára rengeteg tárolóhely is rendelkezésre áll, ahol a holmijukat tarthatják. Kívülről az alvázra szerelt, speciálisan kialakított ládákban tárolhatják a munkaeszközeiket.

Renault Trucks D

A vezetés kellemesebbé tétele érdekében a Renault Trucks minden modelljéhez automata sebességváltót, valamint könnyen elérhető parancsokkal ellátott műszerfalat kínál. Az optimális biztonság érdekében a Renault Trucks D-vonal is rendelkezik:

  • Látóajtó
  • Automatikus vészfékezési segédberendezés
  • Hegymeneti elindulássegítő.

Csökkentse karbantartási költségeit

A hulladékgyűjtésre szánt járművek jelentős beruházásokat igényelnek. Ezért fontos, hogy hosszú távon biztosítsuk a nagy teljesítményt. A Renault Trucks személyre szabott karbantartási terveket kínál, amelyek figyelembe veszik a jármű egyedi felhasználását. A hulladékszállító járművek esetében kukák esetében például az olajcserék ajánlott gyakorisága inkább az időkereten, mint a futásteljesítményen alapul.

A Renault Trucks a meghibásodások megelőzése és a meghibásodás bekövetkezése előtti beavatkozás érdekében kifejlesztett egy prediktív karbantartási szolgáltatást: Predict. Egy digitális platform regisztrálja a járművek viselkedését és tényleges használatát. Ha beavatkozásra van szükség, a platform figyelmezteti a tanácsadóját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a meghibásodás bekövetkezése előtt ütemezzék az elvégzendő munkát. Így Ön jobban ellenőrizheti a járművek rendelkezésre állását, és megelőzheti az előre nem látható javításokat.

Ha egy alkatrész cserére szorul, a Renault Trucks rendelkezik egy eXchange programmal is. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olcsóbban vásárolják meg a felújított alkatrészeket, miután azokat felújították az erre szakosodott gyárunkban. Ezt követően az alkatrészek mindegyike tesztelésre és jóváhagyásra kerül, hogy megfeleljenek az új termékekkel azonos követelményeknek, és két év beépített alkatrészgaranciát élveznek.

Önkormányzati teherautóinak finanszírozása és biztosítása

Ismerjük az Ön tevékenységét és a hulladékgazdálkodással kapcsolatos összes korlátozást. Ezért a Renault Trucks hatékony finanszírozási támogatást tud nyújtani. Az Ön tanácsadója meghatározza a legjobb megoldást flottája finanszírozására és biztosítására.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy további információkat kapjon.

Set canonical URL
Off