Szállítási megoldás

Biztonságos és hatékony útkarbantartási műveletek

5min
Renault Trucks D

Akár az útkarbantartás, hóeltakarítás, akár a járművek meghibásodása vagy akár mindhárom tevékenység, Önnek jól felszerelt járművekre van szüksége, amelyek hatékonyak és mindenki biztonságát garantálják. Fedezze fel a Renault Trucks kínálatát, és kapjon személyre szabott, minden igényt kielégítő támogatást.

Kifejezetten útkarbantartásra tervezett járművekre támaszkodni

Az útkarbantartási szolgáltatások nagyon speciális karosszériával rendelkező járműveket igényelnek. A Renault Trucks a karosszériaépítőkkel szorosan együttműködve előzetesen felszereli járműveit aszerint, ahogyan használni kívánja, ami megkönnyíti a karosszériaépítők munkáját és csökkenti a karosszériaépítés idejét. A Renault Trucks például a D sorozatában speciális seprőgépes modelleket kínál, amelyek keresztléccel és letisztított merevítőkkel rendelkeznek, hogy helyet szabadítsanak fel a takarítóberendezések (seprőgép, porszívó, fúvó) számára.

Renault Trucks D

A hókotráshoz használt Renault Trucks C vagy K modellek esetében a teherautó eleje a hűtőrácson egy speciális bemélyedéssel és a lapát rögzítésére szolgáló megerősítésekkel rendelkezik. A nem nehéz terheket szállító súrológépek esetében a Renault Trucks D teh erautók speciális, 100%-os acélból készült lökhárítóval szerelhetők fel, amely javítja az ütésállóságot.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Biztosítsa a legnagyobb biztonságot alkalmazottai és a közúti közlekedők számára.

Az útkarbantartás során más felhasználók között kell dolgozni, olyan helyzetekben, amelyek néha igen bonyolultak lehetnek. Az Ön alkalmazottainak munkaeszközének kellően biztonságosnak kell lennie a mindennapi használathoz és a többi úthasználó számára. Ezért a Renault Trucks járműveit gondosan tanulmányozzák, hogy a szélvédőn keresztül kiváló kilátást biztosítsanak a széles látószögű visszapillantó- és visszapillantó tükröknek köszönhetően. A D sorozat "látóajtókkal" is felszerelhető, amelyek az oldalsó ajtó alsó részén ablakkal rendelkeznek a kerékpárosok és a gyalogosok jobb láthatósága érdekében. Hasonlóképpen a fülkékbe is beépítettünk bizonyos biztonsági elemeket, például kiegészítő fényszórókat, fényjelzőket és munkalámpákat.

Renault Trucks C

Flottája kezelése az Ön igényeinek megfelelően

Az útkarbantartás, akár ütemezett volt, akár nem, bizonyos kockázatokkal járhat. Az Optifleet flottakezelő intelligens megoldásnak köszönhetően Ön az összes járművét közvetlenül okostelefonján, táblagépén vagy asztali számítógépén keresztül követheti, információkat kaphat a vezetésről vagy a sofőrökről, és kapcsolatba léphet ez utóbbiakkal, hogy tájékoztassa őket az egyéb munkákról. Az Optifleet lehetővé teszi továbbá, hogy adatokat gyűjtsön a jármű fogyasztására és használatára vonatkozóan: túlzottan lassú sebességfokozat használata, a járművezető előrelátási szintje stb. Túlfogyasztás esetén figyelmeztetést kap, és az Ecoscore eszközön keresztül nyomon követheti az összes járművezetőjét és hosszú távú teljesítményét.

Optimalizálja az útkarbantartó teherautók karbantartását

Válassza az olcsóbb javításokat

Ha egy járműalkatrész cserére vagy javításra szorul, a Renault Trucks az eXchange ajánlatával alternatívát kínál az új alkatrészek helyett. Ez az eXchange eljárás az alkatrészek felújításából áll, az elhasználódott vagy megromlott alkatrészek hitelesített eredeti alkatrészekre történő cseréjével. Az új alkatrészeket tesztelik, hogy az új alkatrészekkel azonos teljesítményszintet biztosítsanak. Két év alkatrészgarancia jár rájuk, beleértve a munkadíjat is. Ez a rendszer egyszerre gazdaságos és környezetbarát, és a Renault Trucks fenntartható fejlődési megközelítésének része.

Növelje a jármű üzemidejét

A járművek maximális rendelkezésre állásának biztosítása érdekében a Renault Trucks megelőző karbantartási szolgáltatást indított. A Predict szolgáltatásnak köszönhetően járműveit egy digitális platform felügyeli, és a könnyen elhasználódó pontokra vagy alkatrészekre összpontosít. Ha javításra van szükség, a rendszer értesíti a tanácsadóját. Ezután felveszi Önnel a kapcsolatot a karbantartási műveletek ütemezése érdekében, olyan időpontban, amely a legkevésbé zavarja a napi tevékenységét.

A jármű karbantartásának ütemezése

Az útkarbantartó teherautók és a kommunális teherautók hosszú életciklussal rendelkeznek. A megfelelő teljesítményszint hosszú távú biztosítása érdekében a Renault Trucks személyre szabott karbantartási terveket kínál. Az egyes szerződések 2-7 évig tartanak, és évi 250 000 km-ig terjednek. Ezek minden egyes járműhöz igazodnak, annak modellje és felhasználása alapján. Tartalmazhat megelőző karbantartási műveleteket az üzemen kívül helyezési költségek csökkentése érdekében.

Renault Trucks d

Finanszírozza járműveit a használatuk alapján

Az útkarbantartásra szánt járművek és felszereléseik gyakran nagy költségvetést igényelnek. Hogy a lehető legjobban támogassuk Önt a finanszírozás terén, a Renault Trucks többféle mérlegen belüli vagy kívüli megoldást kínál, attól függően, hogy mi érdekli Önt leginkább. A bérléstől kezdve a hitelig vagy a részletvásárlásig, a Renault Trucks tanácsadója Önnel együtt felméri a legjobb megoldásokat a járművek finanszírozására és biztosítására.

Set canonical URL
Off