Szállítási megoldás

Hatékony áruszállítás minden típusú úton

Építkezés

5min
Renault Trucks C

Akár gabonafélékkel, akár folyékony vagy szilárd ömlesztett áruval van dolga, az áruszállítás sokoldalú teherautót igényel, amely mindenféle úton és időjárási körülmények között képes közlekedni. Mi ebben tudunk Önnek segíteni, köszönhetően jól adaptált termékeinknek és szolgáltatásainknak.

Árufuvarozás: robusztus, mégis kényelmes jármű

Az áruszállítás során a rakodás gyakran olyan helyeken történik, amelyekhez elég nehéz hozzáférni, instabil talajon és néha meglehetősen bizonytalan körülmények között. A legnagyobb biztonság és a motor egyenletes teljesítményének biztosítása érdekében a Renault Trucks C modell megerősített alvázzal és 380 és 520 lóerő közötti teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek maximális nyomatéka már alacsony sebességfokozatban is rendelkezésre áll - 900 fordulat/percnél kezdődően.

Renault Trucks C

Ha a talaj instabil, az Optidriver automata sebességváltó rendelkezik terepjáró üzemmóddal, amely segít a sebességváltások adaptálásában a megerőltető körülmények között.

Az ösvényeken és pályákon keletkező sérülések és ütközések elkerülése érdekében a Renault Trucks C modell alapfelszereltségéhez tartozik egy acélsarkokkal és fényszóróvédő rácsokkal ellátott lökhárító. Gyakoribb terepjáró használat esetén akár egy 100%-ban acél lökhárítót is felszerelhet.

° Ez az a támadási szög, amelyet a Renault Trucks C modell 100%-ban acélból készült lökhárítója lehetővé tesz.

A teherautók ezért mindenféle talajon akadálytalanul közlekedhetnek. Ezenkívül az alváz több szinten is megerősíthető a merevítők mentén, hogy biztosítsa a váz mechanikai ellenálló képességét.

Renault Trucks C

Az úton a Renault Trucks C modell a távolsági teherautók minden előnyével büszkélkedhet. Trapéz alakja javítja az aerodinamikát a 12°-os szögben álló szélvédőnek köszönhetően. Az üzemanyag-fogyasztás ezért alacsonyabb.

A Renault Trucks K modell is megfelelhet az Ön szállítási igényeinek - akár ömlesztett árukról van szó, akár nem. Nehéz építkezésekhez tervezték, erős motorjának és nagy rakodókapacitásának köszönhetően alkalmazkodik az Ön korlátaihoz.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Biztosítsa a járművezetők kényelmét és biztonságát

A Renault Trucks C modell a távolsági tehergépkocsik alapjai alapján készült, és minden olyan kényelmet és biztonságot kínál, amit egy ilyen típusú járműtől elvárhat. A vezetőfülkébe való bejutást megkönnyítik a 85°-ban nyíló ajtók, valamint az összehangolt, széles, csúszásgátló lépcsők. A tetőn található fogantyúval ellátott további oldalsó lépcső lehetővé teszi a vezető számára, hogy könnyen és biztonságosan ellenőrizze a teherautó rakományát.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

A fülke előretolt pozíciója széles látóteret és tágas, több mint 8 láb széles fedélzeti lakóteret kínál, egy vagy két fekvőhelyes hálófülkével. A jármű összes parancsa a kormánykerék körül összpontosul, így a vezetőnek soha nem kell levennie a szemét az útról. A saját és a szállított rakomány biztonsága érdekében számos vezetési segédeszközre - például hegymeneti elindulássegítőre, elektronikus menetstabilizálóra és automatikus vészfékezésre - támaszkodhatnak.

Növeli a jármű üzemidejét

A Renault Trucks számos megoldást kínál az Ön áruszállítási tevékenységének támogatására, hogy csökkentse karbantartási költségeit. Ha a jármű valamelyik alkatrészét ki kell cserélnie, dönthet például a szabványos eXchange alkatrészek használata mellett. Ahelyett, hogy új alkatrészre cserélné az alkatrészt, a Renault Trucks a régi alkatrészek újrahasznosítására körforgásos gazdasági rendszerrel rendelkezik. Az alkatrészeket erre szakosodott gyárunkban felújítjuk, felújítási protokollt követnek, és szigorú teszteknek vetjük alá őket, mielőtt újra forgalomba hozzuk őket. Felújított alkatrészeink ugyanolyan teljesítményszintet nyújtanak, mint az újak, és 2 év garanciát biztosítunk rájuk. Ráadásul olcsóbbak, mint az új alkatrészek.

A járművek karbantartási költségeit is ütemezheti, ha karbantartási szerződést választ. A személyre szabott karbantartási terv alapján a szerződés időtartama 2 és 7 év között változhat, és évi 155 350 mérföldig terjedhet. A szerződés az Ön tevékenységéhez és járműveihez igazodik, azok modellje és használata alapján.

Hogy még tovább menjen, a Renault Trucks innovatív indításgátló szolgáltatást kínál. A Predict a technológiai és emberi erőforrások legjavát ötvözi. Járműveinek adatai egy erre a célra létrehozott digitális platformra kerülnek, amely a használat alapján meghatározza, hogy milyen karbantartási munkákat kell elvégezni. Ha beavatkozásra van szükség, vagy egy alkatrész elhasználódott, a tanácsadója felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy még a jármű meghibásodása előtt megbeszéljen egy időpontot. Így Ön választhatja meg, hogy mikor viszi járművét a szervizbe, hogy az a lehető legkisebb hatással legyen az Ön tevékenységére.

Árufuvarozás: csökkentse az üzemanyag-fogyasztást

A Renault Trucks C-családot úgy tervezték, hogy optimális sebességet biztosítson, miközben a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyasztja, ezért a Renault Trucks C-család automata Optidriver sebességváltóval rendelkezik, amely hozzájárul a fogyasztás csökkentéséhez, mégpedig a Fuel Economy üzemmódnak köszönhetően. Az Optifleet, a Renault Trucks által létrehozott intelligens flottakezelési megoldás segítségével még tovább csökkentheti a fogyasztást. Az alkalmazás segítségével az egyes járművekre és a járművezetők általi használatukra vonatkozó konkrét fogyasztási adatok gyűjthetők. Például "üzemanyag-riasztásokat" hozhat fel túlzott fogyasztás esetén, megtekintheti a készenléti fogyasztási adatokat, és láthatja, hogy hányszor nyomta meg a fékpedált. A járművek földrajzi követésével az utazásokat is úgy tervezheti meg, hogy azok a lehető leghatékonyabbak legyenek. Ha egy útvonalat vagy megbízást módosítanak, közvetlenül üzenetet küldhet a sofőrnek, és új útvonalat tervezhet úgy, hogy az összes járművének helyét jól láthatja.

Könnyen finanszírozza áruszállító járműveit

Az áruszállítás a lehető legnagyobb nyereségességet igényli. A Renault Trucks finanszírozási ajánlatai alkalmazkodnak az Ön igényeihez és korlátaihoz. Akár a pénzügyi lízing, akár a részletvásárlás vagy a bérlés mellett dönt, tanácsadója segít Önnek megőrizni a cash flow-t és optimalizálni hitelkapacitását.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy személyre szabott, az Ön igényeinek megfelelő ajánlatot kapjon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON HOZZÁNK!

Set canonical URL
Off