E-Tech Kínálat

Renault Trucks E-Tech termékcsalád - az elektromos járművek autonómiája

Off
d ze

Számítsa ki a leendő elektromos teherautó vagy furgon autonómiáját

Ezzel a szimulátorral kiszámíthatja a teherautó várható hatótávolságát az alkalmazástól, a környezettől, a hőmérséklettől és a terhelési százaléktól függően.

A teljes E-Tech termékcsalád elérhető: D E-Tech, D Wide E-Tech és Master E-Tech.

Model

Usage

Operation

Temperature : 0°

Load : 50%

Given those criteria, here is the expected maximum operating range of your truck:

0km
km
450km

The indicated range depends on the individual use of the vehicle, its equipment and other external factors. For each model, the range is calculated at the beginning of the battery's life with the maximum number of packs, it is given as an indication and has no contractual value.

Ha személyre szabott autonómia-számítást szeretne, amely az Ön alkalmazásához és topográfiájához igazodik, forduljon bátran szakértőinkhez, akik fejlett eszközökkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a pontosabb eredmény elérését.

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.

Fedezze fel a Renault Trucks E-Tech ajánlatát

Renault Trucks E-Tech speciális szolgáltatások

Renault Trucks E-Tech D

Renault Trucks E-Tech D Wide

Renault Trucks E-Tech Master