Szállítási megoldás

Melyik könnyű haszongépjárművet válassza a nehezen megközelíthető területeken végzett munkához?

3min
Renault Trucks Master 4x4 in a forest

Vállalkozásától függően előfordulhat, hogy aszfaltozatlan, sérült vagy hóval borított utakon kell közlekednie, sáros terepen kell közlekednie, mezőkön vagy akár erdőkön kell áthaladnia. Annak érdekében, hogy tevékenységét zökkenőmentesen és teljes magabiztossággal végezze, a Renault Trucks kínálja Önnek terepjáró könnyű haszongépjárműveink kínálatát.

Extended Grip alapfelszereltség: nagyobb vezethetőség a teherautó számára

ARenault Trucks Master és a vadonatúj Renault Trucks Trafic az "Extended Grip" elnevezésű vezérlési funkcióval van felszerelve. Laza vagy nagyon sáros talajon ez a rendszer megakadályozza a kerekek megcsúszását és megakadását, és biztosítja, hogy a kerekek folyamatosan tapadjanak a talajhoz. Ennek érdekében, ha valamelyik kerék csúszni kezd, a rendszer blokkolja a véghajtást, hogy megakadályozza a kerék elfordulását a nyomvályúban. Az Extended Grip nem akadályozza meg szisztematikusan a kerék megcsúszását; bizonyos körülmények között lehetővé teszi, hogy a kerék tovább forduljon, amíg vissza nem nyeri a tapadást. Mindez elektronikusan történik; a rendszer a műszerfalon egyetlen gomb segítségével aktiválható, és csak 50 km/h alatti sebességnél kapcsolható be.

Renault Trucks Master Red Edition
Renault Trucks Master driving in the mud
Renault Trucks Master 4 wheel drive dashboard

Az Extended Grip (amely alapfelszereltség) mellett a "Mud and Snow" abroncsok is rendelkezésre állnak, amelyek a kihívást jelentő körülmények, például sár vagy hó alatti vezetéshez igazodnak. A fokozott robusztusság érdekében a motort a motorháztető alatt egy 2 mm, illetve nagy igénybevétel esetén 4 mm vastagságú alumínium védőlemez védi. Végül az első és a hátsó sárvédők korlátozzák a karosszériára történő fröccsenést.

Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master, a 4x4-es LCV választás

Az erdészeti szakembereknek, a gazdálkodóknak és az építőipari szakembereknek olyan könnyű haszongépjárműre van szükségük, amely kényelmesen megbirkózik a nedves, sáros, havas vagy kanyargós utakkal. A Renault Trucks Master 4x4 kifejezetten az ilyen felhasználási területekre lett tervezve. Integrált sebességváltóval rendelkezik, amely kiszélesíti a működési területét, így a legnehezebb körülmények között is vezethető. A 4x4 üzemmód az egy- vagy kétkerekű felszereltségű hátsókerék-hajtású változatokon érhető el, és csak szükség esetén kell aktiválni, hogy a kétkerék-hajtású üzemmódban optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást.

Renault Trucks Master Red Edition

A műszerfalról vezérelt sebességváltó többféle üzemmóddal büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyon alacsony sebességgel haladjon, és könnyedén vegye az akadályokat (homok, bukkanók, kövek, meredek lejtők stb.), terheléstől függetlenül. A hátsó differenciálzár szintén tökéletes kontrollt biztosít a vontathatóság felett minden körülmények között. Végül a jármű hasmagassága elöl 65 mm-re, hátul 58 mm-re nőtt egykerekű felszereltség esetén (45 mm kétkerekű felszereltség esetén).

Verhetetlen szolgáltatási minőség

A Renault Trucks képviselője az Ön egyetlen kapcsolattartó pontja, és tanácsot ad az Ön igényeinek legmegfelelőbb fuvarozási megoldással kapcsolatban. Személyre szabott karbantartási ütemtervekkel, szervizszerződésekkel, valamint megfelelő finanszírozási és biztosítási megoldásokkal támogatjuk Önt. Mindenre gondoltunk, hogy Ön kontrollálni tudja költségeit, és elkerülhesse a kellemetlen meglepetéseket. Ez azt jelenti, hogy mindennapi életét megkönnyítjük, és Ön teljes nyugalommal folytathatja üzleti tevékenységét.

A Renault Trucks hálózata emellett 1400 szervizpontot foglal magában Európa-szerte, amelyek mindegyike rendelkezik "Fast&Pro" kifejezetten a könnyű haszongépjárművek számára fenntartott helyiség. A gyors és hatékony szervizelés érdekében mindig van egy műhely a közelben, bárhol is legyen. Emellett szervizpontjaink meghosszabbított nyitvatartási időt kínálnak, hogy megfeleljenek az Ön szakmai korlátainak. Mindig szívesen látjuk Önt, akár reggel az első dolga van, akár a nap végén.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha többet szeretne megtudni a könnyű haszonjárművek kínálatáról.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek az igényemet kezelni.
Hozzájárulok, hogy híreket és információkat kapjak a Renault Trucks termékeiről és eseményeiről. Minden kapott e-mailben leállíthatom ezeket a közléseket.
Set canonical URL
Off