Szállítási megoldás

Biztonságos anyagszállítás kisebb költséggel

Építkezés

5min
Renault Trucks C

Az építőiparban tevékenykedő vállalkozóként gyakran kell egyenetlen helyszíneken dolgoznia, és nehéz anyagokat kell nehézkesen megközelíthető helyekre szállítania. Nagy és hasznos teherbírású, robusztus járművekre, a tevékenységéhez jól alkalmazkodó karosszériára és olyan szolgáltatásokra van szüksége, amelyek csökkentik a használati költségeket. A Renault Trucks mindezt kínálja, és segít kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő felszerelést.

Anyagszállítás: találja meg a tevékenységéhez legmegfelelőbb specifikációkat

Az építőipar világa számos különböző valóságot foglal magában. A Renault Trucks nemcsak a különböző típusú építkezésekhez, hanem a különböző szállított anyagokhoz is megfelelő megoldásokat kínál - számos lehetséges modellel és kombinációval. A tonnatartalom- és teljesítményigénytől függően négy különböző járműalap felé tudjuk Önt eligazítani:

  • Renault Trucks Master 4x2 vagy 4x4 (3,3 t-tól 7,5 t-ig)
  • Renault Trucks D Cab 6,9 ft. 4x2 vagy 4x4 (7,5 t-tól 16 t-ig)
  • Renault Trucks C Cab 7,55 láb 6x4 (18 t-tól 19 t-ig)
  • Renault Trucks C Cab 8,2 láb 8x2*6 Tridem (32 t és 80 t között)
Renault Trucks Master Construction
Renault Trucks D Construction

A Renault Trucks C 8x2*6 Tridem kifejezetten az anyagszállítási igények kielégítésére, valamint a plató-daru konfigurációhoz lett kifejlesztve. A 6x4-es alvázra alapozva tervezték, és hátul egy plusz tengellyel látták el. Ez emelhető és süllyeszthető, és egy olyan vezetőelem, amely jobb manőverezhetőséget tesz lehetővé, mivel 15%-kal csökkenti a fordulási sugarat.

A jármű könnyebben kezelhető, mint egy 8x4-es, és nagyobb rakodókapacitással rendelkezik, mint egy 6x4-es.

A PMR2191 kettős áttételű hajtás, amelynek súlya hasonló az egy áttételű hajtáshoz, 200 kg extra hasznos terhelést tesz lehetővé.

Válassza az anyagszállító berendezéséhez legjobban illeszkedő karosszériát

A Renault Trucks nagy figyelmet fordít a karosszériaépítőkkel való együttműködésre, hogy az Ön tevékenységéhez legjobban igazíthassa a karosszériát vagy a platformot. Alvázainkat az alváz mentén előre felszerelt kampókkal és lemezekkel látjuk el, hogy biztosítsák az összeszerelést és garantálják a legnagyobb megbízhatóságot. Az olyan járműveknél, amelyekre darut szerelnek, már felszereltük a szerelőlemezeket, előre bekábeleztük az alvázat és a vezetőfülkét, és az alvázon helyet szabadítottunk fel a daru lábának.

Alapfelszerelésünkhöz tartozik egy elektronikus karosszéria vezérlőegység (BBM), amely biztosítja a daru vagy a stabilizátor működését. Ez a vezérlőegység egy műszerfali képernyőn keresztül tájékoztatja a vezetőt az egyes karosszériaelemek állapotáról. Mindez megkönnyíti a karosszériaépítők munkáját, és azt jelenti, hogy Ön rövidebb átfutási idővel kaphatja meg a kívánt karosszériát.

Biztonságos helyszíni anyagszállítás

Az építési helyszínre történő anyagszállítást nem szabad félvállról venni. Az építkezések gyakran egyenetlen talajon, sáros, nehezen megközelíthető, néha meglehetősen meredek lejtőkkel. A sofőröknek robusztus, könnyen kezelhető járművekkel kell rendelkezniük.

° Ez a Renault Trucks C Tridem esetében a támadási szög, ami csökkenti az alváz alatti sérülések kockázatát.

Lökhárítója 100%-ban acélból készült, hasmagassága pedig a tengely alatt 12,3 hüvelyk, az üzemanyagtartály alatt pedig 17,3 hüvelyk.

Az építkezéseken belüli biztonság érdekében a járművezetők többféle vezetési segédeszközre számíthatnak a Renault Trucks C modellekben:

  • Optidriver automata sebességváltó terepjáró üzemmóddal a helyszíni vezetéshez.
  • Optitrack rendszer a motor jobb működéséhez 0 és 20 mérföld/óra között
  • Kézi gázpedál az egyenetlen talajon történő rázkódások elkerülésére
  • Optibrake, a piac legerősebb motorfékje
  • Elektromos és automatikus rögzítőfék a rakodás biztonsága érdekében

A be- és kirakodás során a markológépkocsi vezetői az oldalsó fellépőnek és a tetőn elhelyezett kormánynak köszönhetően biztonságosan nyomon követhetik a műveleteket. Az útra visszatérve a sofőrök élvezhetik a távolsági teherautótól elvárt minőséget és kényelmet, tágas fülkével és több éjszakára elegendő komforttal. A cél az, hogy a járművezetők mindenféle helyzetben helyt tudjanak állni, és több utat is a lehető legjobb körülmények között tudjanak lebonyolítani.

Használati költségek csökkentése

Ahhoz, hogy a lehető legjobban kihasználhassa vállalata járművezetőit és járműveit, a Renault Trucks a következőkkel rendelkezik kifejlesztette az Optifleetet - egy flottakezelő eszközt. A tehergépkocsik földrajzi követésével és a vezetési adatok visszacsatolásával a lehető leghatékonyabban szervezheti meg fuvarjait, vagy szükség esetén az utolsó pillanatban módosíthatja azokat.

Fedezze fel Optifleet megoldásainkat

Az előre nem látható események kezelése nagyszerű, elkerülni őket még jobb! A Renault Trucks kifejlesztette teljesen új szolgáltatását, a Predict-et, az előre nem látható meghibásodások és leállások elkerülésére. Az emberi szakértelem és a digitális innovációk kombinálásával a járművek elhasználódása előre jelezhető, és a meghibásodások megelőzhetők, még mielőtt azok bekövetkeznének. Amikor egy teherautó karbantartást igényel, a tanácsadó felveszi Önnel a kapcsolatot, és meghatározza a szervizelés legjobb időpontját - egy olyan időpontot, amikor a jármű leállítása a legkevésbé zavarja a vállalat tevékenységét.

Szintén az Ön tevékenységének előrejelzése és védelme érdekében a Renault Trucks személyre szabott, fix áras karbantartási terveket kínál. A beavatkozás időtartamát az időpont egyeztetéskor előre meghatározzák, és minden pótalkatrészre és munkára garanciát vállalnak, hogy biztosítsák járművei hosszú élettartamát és nagy teljesítményét.

Találja meg a legmegfelelőbb finanszírozási programot az Ön anyagszállítási tevékenységéhez.

A Renault Trucks a járművek finanszírozásában is segít Önnek. Finanszírozási és biztosítási ajánlatainkat kifejezetten az anyagszállítással foglalkozó szakemberek számára fejlesztettük ki, és alkalmazkodni tudnak az Ön vállalatának méretéhez és tevékenységéhez - így segítve hitelképességének és pénzforgalmának fenntartását. Igényei alapján választhatja a részletvásárlási vagy a pénzügyi lízing megoldásokat. Természetesen segítünk Önnek megtalálni a vállalkozása számára legmegfelelőbb lehetőséget.

Forduljon hozzánk bátran tanácsért és ajánlatainkról való tájékozódásért.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON HOZZÁNK!

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.
Hozzájárulok, hogy híreket és információkat kapjak a Renault Trucks termékeiről és eseményeiről. Minden kapott e-mailben le tudom állítani ezeket a közléseket.
Set canonical URL
Off