Jelentések

Az elektromos teherautó lízing kényelmes, környezetbarát és költséghatékony

Zöld Energiák

3min
Renault Trucks E-Tech range

Jean Francesco Hächler a Renault Trucks Financial Services országigazgatója. A Renault Trucks ügyfeleinek - többek közöttCarlsberg- számára olyan lízingmegoldások közül választhatnak, amelyek költségvetési és üzemeltetési előnyöket biztosítanak.

"Zürichben, a világ egyik banki és pénzügyi központjában élek és dolgozom. Svájc többi részéhez hasonlóan városomban is az e-mobilitási megoldások felé mozdul el a városi közlekedés, hogy javítsa a városközpontok életminőségét és csökkentse az általános CO2-kibocsátást. Én személy szerint csak üdvözölni tudom ezt a tendenciát a tisztább, energiahatékonyabb és csendesebb közlekedési megoldások felé, amelyek kompatibilisek a megújuló forrásokból származó energiával.

electric truck leasing Renault Trucks Financial services
Az elektromos teherautókkal az ökomobilitást finanszírozom.

A Renault Trucks Financial Services-nél végzett munkám során finanszírozási megoldásokat állítok össze olyan vállalatok számára, amelyek egy vagy több elektromos teherautóval szeretnék bővíteni flottájukat. Szinte mindig a lízinget ajánlom, a közvetlen vásárlás helyett. Tekintettel az elektromos teherautók teljes tulajdonlási költségére (TCO), a lízingnek pénzügyileg sokkal több értelme van. Milyen előnyökkel jár a Renault Trucks Financial Services* ügyfelei számára? Csak vezetniük kell, minden másról mi gondoskodunk! Egyszerűen fogalmazva, a Renault Trucks átvállalja a karbantartás felelősségét. Ha a teherautóval a legkisebb probléma is felmerül, a gyártó gondoskodik róla, és a járművet a lehető leggyorsabban újra útnak indítja: ez valódi nyugalom.

 

Az e-mobilitás kulcsfontosságúvá válik az új szerződések elnyerésében

Az elektromos teherautókat használó fuvarozóknak nagyon gyakorlati pénzügyi előnyei is vannak. A vállalati imázs szempontjából jelentkező előnyökön túl - az ökomobilitást az ipar minden ágazatában egyre fontosabbnak tartják, és egyre inkább az új szerződések elnyerésének kulcsává válik - nem kell útdíjat fizetni. Svájcban például az elektromos teherautók teljesen mentesek a gépjárműadó alól, ami 20 000 CHF (18 980 €) megtakarítást jelent egy évente 35 000 kilométert (21 750 mérföldet) megtett teherautó esetében.

A Carlsberg számára ez minden bizonnyal fontos tényező volt, amikor a vállalat idén februárban jelentős szerződést kötött a Renault Trucks-szal 20 darab26 tonnás DWide Z.E. tehergépkocsira. Ezeket a 100%-ban elektromos járműveket a Carlsberg svájci leányvállalata, a Feldschlösschensörgyár fogja üzemeltetni. Mind a 20 teherautó napi 100-200 kilométeres köröket tesz majd meg, hogy a sörgyár 15 logisztikai központjából kiszolgálja a sörgyár ügyfeleit. Személy szerint nagyon büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ennek a történelmi szerződésnek a finanszírozásában."

*A Renault Trucks Financial Services a Renault Trucks pénzügyi és biztosítási szolgáltatása, a Volvo Group leányvállalata.

Profil

Jean Francesco Hächler országigazgató és a nem közös lízingügyletek szakértője, a Luzerni Alkalmazott Tudományok és Művészetek Egyetemén szerzett mesterdiplomát a vállalati pénzügyek területén. Pályafutását 2001-ben kezdte a Credit Suisse-nál. Miután hat évet töltött a Xerox Leasingnél, 2017-ben csatlakozott a Renault Trucks Finance-hoz. Sikerei közé tartozik a Carlsberg Csoport 20 Renault Trucks D Wide Z.E. 26 tonnás tehergépkocsira vonatkozó szerződésének megkönnyítésére irányuló finanszírozás megszervezése.

Jean Francesco Hachler
Set canonical URL
Off