Szállítási megoldás

Sürgősségi és tűzoltó szolgálatok: biztonságos fellépés bármilyen terepen

Építkezés

Terjesztés

5min
Renault Trucks C with High Power Foam Fire appliances

Tűzoltóként bármikor, minden fronton és mindenféle terepen bevethető. A Renault Trucks know-how-jával, valamint a szakmával és a karosszériaépítőkkel való együttműködésben szerzett sokéves tapasztalatával segíti Önt a legjobb mentőautó (tűzoltóautó, tartálykocsi stb.) kiválasztásában. Tanácsot adunk Önnek azokkal a szolgáltatásokkal kapcsolatban is, amelyek segíthetnek Önnek mások védelmében, miközben Önt is védi.

Fedezze fel a sürgősségi járművek választékát

A Renault Trucks már több mint egy évszázada együttműködik a tűzoltóságokkal. Erre a régi partnerségre támaszkodva szorosan együttműködünk a karosszériaépítőkkel, így a tevékenységéhez legjobban illeszkedő, a vészhelyzeti beavatkozásokhoz tökéletesen tervezett járműveket kínáljuk Önnek. Renaul Trucks Master, Renault Trucks D és D WIDE, Renault Trucks C és Renault Trucks K teherautóink megfelelnek az Ön igényeinek, akár a városba, akár az országútra, akár erdő- vagy lakástüzekhez, akár ipari kockázatokhoz vagy különleges műveletekhez hívják.

Tűzoltóautók: gyors beavatkozás, minden körülmények között

Tudjuk, hogy Önt mindenféle terepen felkérhetik a részvételre. Ezért elengedhetetlen, hogy könnyen kezelhető és kompakt járművekkel rendelkezzenek a belvárosi műveletekhez, amelyek rövid fordulási sugárral és megfelelő nyomatékkal rendelkeznek még alacsonyabb sebességfokozatban is (900 fordulat/perc a Renault C teherautóink esetében).

m Ez a Renault D teherautóink fordulási sugara.

Megfelelő munkakörülmények biztosítása a tűzoltók számára

Ahhoz, hogy a tűzoltók a lehető legjobban megvédjék a többi embert, először saját magukat kell megvédeniük, és meg kell győződniük arról, hogy a körülmények megfelelőek. A művelet első fázisa a tűzoltóautó beindítása! Ezért terveztünk olyan kulcsot, amelyet nem lehet elveszíteni. Emellett a Renault Trucks a lehető legalacsonyabb lépcsőfokokat tervezte, hogy a vezető és az utasok könnyebben be- és kimászhassanak.

A Renault Trucks Master esetében az első lépcsőfok mindössze 436 mm-re van a talajtól.

Katell Simon Termékmenedzser

Az oldalsó ajtók akár 1270 mmszélességben. Minden járművet úgy szállítanak, hogy az alvázon üres hely van a mindenféle forgatókönyveknél használt alapvető felszerelések számára, mint például a tartálykocsik vízszivattyúi, a világítóberendezések vagy a közúti baleseteknél használt nagyméretű vágógépek. A tűzoltásra szánt járműveket előre felszerelik hővédelemmel, amely 10 percig 130°C-on védi a tűzoltókat, ha a teherautójukat tűz veszi körül.

Tűzoltók: hozza ki a legtöbbet a helyi karosszériaépítőkkel való hosszú távú partnerségünkből

Az Ön járműigénye attól függ, hogy milyen helyzetbe hívják. Éppen ezért alvázainkat úgy terveztük, hogy minden forgatókönyvhöz megfelelő teherautó álljon rendelkezésre. A Renault Trucks minden igényt figyelembe véve hét különböző alvázalapra támaszkodik, 3,3 tonnától 33 tonnáig. Ezek közé tartoznak az olyan közúti segélykocsik, mint a Renault Trucks Master, a nagy teljesítményű tűzoltóautók, mint a Renault Trucks C vagy K, valamint a Renault Trucks D.

Karosszériaépítő partnereink hozzáférhetnek a Renault Trucks karosszériaépítő portálhoz - egy külön erre a célra létrehozott weboldalhoz, amelyen a következő elemek találhatók:

  • Az összes jármű részletes műszaki adatlapja
  • rajzok 1/20 méretarányban
  • Összeszerelési útmutató

Ez megkönnyíti a munkájukat, és csökkenti a jármű leszállítása előtti átfutási időt. Ez a szoros együttműködés azt is jelenti, hogy ajánlataink a rábízott feladatok és az Ön szakmai elvárásai alapján fejlődhetnek.

Előre jelezze előre a teherautó karbantartását a jármű leállásának elkerülése érdekében

A jármű és az alkatrészek elérhetősége kulcsfontosságú. A járművek leállásának megelőzésére és a nem tervezett leállások elkerülésére a Renault Trucks új és innovatív szolgáltatást fejlesztett ki. A PREDICT-szerződés megkötésével járműveit egy digitális platformon regisztrálják, és a karbantartást szorosan nyomon követik és nyomon követik. Ha szükségesnek ítélik a munkát vagy egy alkatrész cseréjét, a tanácsadója felveszi Önnel a kapcsolatot, és ütemezi a szervizelés időpontját. Célunk, hogy a jármű nem tervezett állásidejét a lehető legkisebbre csökkentsük.

Csökkentse a sürgősségi szolgálati járművek fogyasztását

Az üzemanyag-fogyasztás jelentős költséget jelent a mentőjárművek számára. Flottája jobb kezelése érdekében választhatja az Optifleetet - a Renault Trucks által kínált intelligens flottakezelési szolgáltatást. Segítségével valós időben bemérheti járműveit, és konkrét információkat kaphat a járműfogyasztásra és a járművezetők általi használatra vonatkozóan. Az Optifleet egy weboldalon vagy okostelefonos alkalmazáson keresztül érhető el.

Set canonical URL
Off