Szállítási megoldás

Melyik LCV-t válasszák az építőipari szakemberek?

3min
master contruction

A Renault Trucks a Renault Trucks Master és a Renault Trucks Trafic termékcsaládokat kínálja, így Ön megtalálhatja az Ön számára tökéletes könnyű haszonjárművet. 11 különböző modell és több mint 300 konfiguráció áll rendelkezésre! A Renault Trucks szakértelme személyre szabott élményt nyújt.

Könnyű haszongépjárművek az építőipari alkalmazásokhoz: elsőbbséget élvez a helykihasználás

Akár ács, asztalos vagy villanyszerelő, járműve mobil műhely, és képesnek kell lennie arra, hogy szakmája szerszámait szállítsa, és mobil irodát alakítson ki a helyszínen, az ügyfél telephelyén. Rugalmas kínálatunk azt jelenti, hogy nyolcféle hosszúság és ötféle magasság közül választhat a Renault Trucks Master vagy a Renault Trucks Trafic kisteherautó platós kisteherautóhoz nappali fülkével vagy személyzeti fülkével. Ez akár 22 köbméter hasznos terhet is biztosít.

A hosszú rakományok könnyebb szállítása érdekében a Renault Trucks Trafic a pad alatt nyílással is rendelhető, amely akár 4,15 méteres belső rakodási hosszúságot biztosít. A tárolóhely optimalizálása érdekében belső tetőlécek is rendelkezésre állnak. Minden Renault Trucks Master furgonban, sőt a Renault Trucks Traficban is felállhat a rakodótérben, ha a magas tetős változatot (H2) választja. A Renault Trucks Trafic az Ön igényeihez igazítható! Rendezze be a belső terét az Ön tevékenységének megfelelően: üléspad tárolórekeszekkel és belső létratartóval, hogy mindennek legyen helye.

A belső rakodótér teljes mértékben faburkolható, elegáns és mosható felületeket biztosítva, az optimális rakodási lehetőségekhez tervezett falakkal és válaszfalakkal. A hátsó részen egy 12 voltos csatlakozó, valamint egy LED-es lámpa áll rendelkezésre, hogy megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a műveleteket.

Hasonlóképpen, ha az Ön tevékenysége több személy szállítására terjed ki, a Renault Trucks Master és a Renault Trucks Trafic egyaránt kapható személyzeti fülkével, amely a Traficban hat, a Masterben pedig hét személy számára biztosít helyet.

LCV az építőipari szakemberek számára: könnyű hozzáférés a városi közlekedéshez

Ha városi környezetben közlekedik, a városban könnyen kell tudnia vezetni és parkolni. A Renault Trucks Trafic tökéletes az Ön számára; a kevesebb mint 2 méteres H1 magasságával a mélygarázsokba is bejuthat. Az 5 méteres hosszának köszönhetően egyszerűen parkolhat sok helyen.

Renault Trucks Trafic leaving an underground parking lot

Könnyű haszongépjárművek építőipari alkalmazásokhoz: a kezelhetőség és a vezethetőség elsőbbsége

Ha Ön kőműves vagy ács, előfordulhat, hogy a városon kívülre, nehezen megközelíthető utakon vagy helyszínekre kell utaznia, néha nehéz terhek szállítása közben. Önnek könnyű haszongépjárműre van szüksége, amely optimális hasznos teherbírással és vezethetőséggel rendelkezik. A rendelkezésre álló hátsókerék-meghajtású kisteherautó és alvázas-fülkés változatok megfelelnek az Ön igényeinek.

A Renault Trucks Master elsőkerékhajtású és hátsókerékhajtású változatban is kapható:

  • Az elsőkerék-meghajtású változat élvezetes vezetést és üzemanyag-hatékonyságot biztosít.

  • A hátsókerék-meghajtású változat nagyobb rakodókapacitást biztosít.

  • A hátsókerék-meghajtású, kétkerék-meghajtású változat a legjobb kezelhetőséget biztosítja a kihívást jelentő terepeken

A Renault Trucks Masterrel a helyszínen akár 1200 kilogramm hasznos teherbírás.

Prioritásunk: az Ön szolgálatában állni

salesman and customer shaking hands in front of Renault Trucks Trafic

 

A Renault Trucks szakértői jól ismerik az Ön igényeit és korlátait. Olyan szolgáltatásokat kínálnak Önnek, amelyeket a szakemberek igényeihez igazítottak. Szervizszerződéseink figyelembe veszik az Ön igényeit, így Ön a tevékenységére összpontosíthat.

A Renault Trucks szakértelme 2 év garanciát is kínál az alkatrészekre és a munkadíjra. Fedezze fel finanszírozási és biztosítási megoldásainkat a Renault Trucks Financial Services segítségével. Egy mindenre kiterjedő formula a teljes nyugalommal történő munkavégzéshez: személyre szabott, rugalmas megoldások, fix havi díjak, szervizszerződés és a járművéhez igazított finanszírozás. A 24/7-es segítségnyújtás azt jelenti, hogy Önnek soha nem kell leállást elszenvednie tevékenysége során. A Renault Trucks egyik erőssége az Európa-szerte 1400 szervizpontból álló szilárd hálózatunk. Meghosszabbított nyitvatartási időt kínálunk az Ön tevékenységéhez igazodva, és 96%-os alkatrészellátottságot biztosítunk. Profitáljon szakértőink segítségéből, bárhol is legyen, gyors és hatékony kiszolgálással.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy konfigurálhassuk az Ön számára tökéletes könnyű haszonjárművet.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.
Hozzájárulok, hogy híreket és információkat kapjak a Renault Trucks termékeiről és eseményeiről. Minden kapott e-mailben le tudom állítani ezeket a közléseket.
Set canonical URL
Off