Szállítási megoldás

Ajánlatok a helyi önkormányzatok számára: Minden igényt kielégítő teherautók

Terjesztés

4min
Renault Trucks D Bin collection

Helyi önkormányzatként Önnek kell irányítania a hulladékgyűjtést, az útkarbantartást és a csatornázási munkálatokat. A Renault Trucks minden ilyen területen támogatja Önt tökéletesen megfelelő járműveivel és a kapcsolódó szolgáltatásokkal, amelyek nagyban megkönnyítik mindennapi életét.

Kezelje hulladékgyűjtési küldetéseit a hatékony eszközöknek köszönhetően

Annak érdekében, hogy eszközeit a lehető legjobban hozzáigazíthassa hulladékgyűjtési igényeihez, a Renault Trucks öt járművéből választhat 3,3 és 32 tonna között, különböző konfigurációkkal és felépítménnyel, az Ön egyedi igényeitől függően. Lehet, hogy hagyományos motorral felszerelt teherautóflottát szeretne választani, vagy esetleg az alternatív energiaforrásokat részesíti előnyben. A Renault Trucks már évek óta fejleszt 26 tonnás, földgázzal működő szemétszállító járműveket, újabban pedig teljesen elektromos, tehát zéró károsanyag-kibocsátású teherautókat. Teherautóinkat úgy terveztük, hogy az Ön munkatársai biztonságosan, optimális és kényelmes körülmények között dolgozhassanak.

Renault Trucks D
Renault Trucks D

 

Mivel a költségek kérdése nagyon lényeges, olyan eszközökkel rendelkezünk, amelyek segítségével - a hulladékgyűjtési tevékenységekhez tökéletesen illeszkedő finanszírozási megoldásoknak köszönhetően - korlátozhatja teherautói üzemeltetési költségeit. Emellett flottakezelési megoldást, a hatékony vezetésről szóló képzéseket, személyre szabott karbantartási terveket és számos más szolgáltatást is kínálunk. A Renault Trucks elismert és az egész hálózatra kiterjedő know-how-jával együtt.

Biztonságos munkavégzés a város útjain a jól felszerelt felszerelésnek köszönhetően

Az útépítési munkálatoknak sokféle formája lehet, de közös nevezőjük mindig a biztonság. Akár vontatót, seprőgépet vagy hókotrót keres, Renault Trucks járműveink számos különböző felszereltséggel rendelkeznek, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek - biztosítva mind az Ön ügynökei, mind mások biztonságát.

A karosszériaépítőkkel való hosszú távú együttműködésünknek köszönhetően a Renault Trucks képes volt olyan speciális járműveket kifejleszteni, amelyek felszereltségi felszereltségének célja, hogy integráljon minden olyan alapvető opciót, amelyre a mindennapokban szüksége lehet. Gondoskodunk arról, hogy teherautóinkhoz könnyedén hozzáigazíthasson bármilyen, Önnek tetsző karosszériát.

Renault Trucks C
Renault Trucks D

A finanszírozástól a flottakezelésen át a személyre szabott karbantartási tervekig és az eredeti alkatrészek használatáig a Renault Trucks minden lépésnél segít biztosítani flottája tartósságát és csökkenteni üzemeltetési költségeit.

A szennyvízrendszeri munkák jövedelmezősége

A szennyvízhálózati járművek különösen összetettek és drágák. A szennyvízöblítő, kaparó vagy szívó-kotró berendezések befogadására alkalmas alvázszerelvényeknek köszönhetően a Renault Trucks lehetővé teszi, hogy a lehető legkedvezőbb költséggel és a lehető leggyorsabban adaptálja az Ön által választott felépítményt.

Akár közvetlenül, akár külső szolgáltatóval kezeli flottáját, Optifleet flottakezelő szoftverünk segít Önnek abban, hogy ellenőrizze tevékenysége logisztikai szempontjait, kézben tartsa az üzemanyag-fogyasztást, és biztosítsa a járművek optimális használatát. Az Optifleet valós idejű járműkezelésre szolgál, és napi, heti vagy havi jelentéseket készíthet az Ön által meghatározott szempontok szerint (átlagfogyasztás, karosszériaelem-használat, vezetési stílus stb.).

A Renault Trucks az Ön tevékenységének sajátosságaihoz igazodóan tanácsot ad a járműfinanszírozással kapcsolatban is. A személyre szabott karbantartási terveknek és a proaktív karbantartás- és kopáskezelésnek köszönhetően - nevezetesen az innovatív, immobilizációs megelőzési szolgáltatásnak köszönhetően - a jármű teljes életciklusa során is támogatást nyújtunk. Így maximális rendelkezésre állást biztosíthat járművei számára, elősegítve azok élettartamának növelését - ami még jövedelmezőbbé teszi befektetését.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

 

Set canonical URL
Off