Szállítási megoldás

Szennyvízcsatorna-rendszerekben való munkavégzésre átalakított csatornatisztítók a nagyobb jövedelmezőség érdekében

Terjesztés

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

A szennyvízhálózati munkákhoz robusztus és erős járművekre van szüksége, amelyek optimalizált üres tömeggel rendelkeznek, hogy megkönnyítsék a felépítmény felépítését a szennyvízöblítési, kaparási vagy szívó kotrógépes munkákhoz. A Renault Trucks segít Önnek a választásban, és külön szolgáltatásokat is kínál flottája optimális körülmények közötti kezeléséhez.

Nagynyomású fúvókás teherautók: a teherautó karosszériájának átalakítása

A földalatti szennyvíztisztító művek megkövetelik, hogy a járművek optimális üres tömeggel rendelkezzenek, és elegendő teljesítményt és nyomatékot mutassanak a szükséges berendezések és szivattyúk meghajtásához. A Renault Trucks C modell egy robusztus alvázra kifejlesztett jármű, amely akár 22,8 tonna hasznos terhelést is elbír.

kg Ez a Renault Trucks C 8x4-es változatának üres tömege, amivel a legkönnyebb a piacon.

A 460 lóerős maximális teljesítményű DTI 11 motorral a jármű konfigurációjától függően a motor vagy a sebességváltó teljesítményleadásával a legigényesebb berendezések meghajtását is lehetővé teszi. Működési tartománya 20%-kal nagyobb maximális nyomatékot kínál, mint a piaci megfelelője.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

A Renault Trucks szorosan együttműködik a karosszériaépítőkkel, és járműveit az ő igényeiknek megfelelően szereli fel. Az alváz túlnyúlása 50 mm-es lépésekben konfigurálható, hogy elkerülhető legyen a vázelemek felesleges vágása. A karosszériaépítők hozzáférhetnek a Renault Trucks speciális karosszériaépítő portáljához is, ahol részletes információkat és alvázspecifikus karosszériaépítői rajzokat találnak. Az Ön számára ez több karosszériaépítési lehetőséget, egyszerűsített karosszériaépítési folyamatot és rövidebb szállítási időt jelent.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Feladatok szervezése és a hidraulikus vízsugárzó teherautók valós idejű felügyelete

Ahhoz, hogy járművei a lehető legjobban és a lehető leghatékonyabban használhatók legyenek, a Renault Trucks kifejlesztette az Optifleet intelligens flottakezelési megoldást. Ez a rendszer lehetővé teszi az útvonalak ütemezését és a járművek valós idejű megjelenítését. Ha előre nem látható esemény vagy változás áll be a menetrendben, gyorsan átrendezheti a járművezetőket egy másik munkára. Az üzemanyag-fogyasztásra, a vezetési szokásokra vagy a teljesítményleadásra vonatkozó információkat is visszacsatolhatja. Mindezek a pontos és objektív információk növelhetik az üzemanyag-fogyasztással kapcsolatos tudatosságot, és alapul szolgálhatnak a hatékony vezetési tréningekhez. Az Optifuel Training tanfolyamokat a Renault Trucks szakértői tartják, akik a megfelelő viselkedést és szokásokat közvetítik járművezetőinek, hogy segítsék őket az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében.

Az Optifleet integrálja a harmadik féltől származó adatokat is, így az Ön szolgáltatói például saját portáljukon vagy műszerfalukon keresztül nyomon követhetik flottáját.

Az Optifleet igazi szövetséges, ha a nyereségességről és a célzott irányításról van szó.

Számoljon a karbantartási és az üzemen kívül helyezési költségekkel

A gullyürítő karbantartási munkái rendkívül specifikusak. A személyre szabott karbantartási terveknek köszönhetően a Renault Trucks vállalja az Ön járműveinek összes karbantartási és adminisztrációs műveletét, a napi használatnak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhat, anélkül, hogy a meghibásodásokkal kellene bajlódnia. A karbantartási munkák hálózatunkon belüli elvégzése azt is jelenti, hogy kihasználhatja csapataink know-how-ját és magas színvonalát - így biztosítva, hogy önkormányzati tehergépkocsijai megőrizzék eredeti teljesítményüket.

Ezzel párhuzamosan a Renault Trucks új, prediktív karbantartási szolgáltatással áll rendelkezésére: Predict. Ahelyett, hogy a meghibásodásoknak és az esetleges leállásoknak lenne kitéve, szolgáltatásunk egyfajta előrejelzést nyújt. A teherautók adatait egy erre a célra létrehozott digitális platformra mentjük, amely a tényleges használat alapján szorosan nyomon követi az elhasználódást. Ha egy alkatrész sérülékenynek tűnik vagy cserére szorul, tanácsadója még a meghibásodás előtt felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a beavatkozást olyan időpontra ütemezze, amely a lehető legkevésbé akadályozza tevékenységét. A Predictnek köszönhetően Ön a maximális rendelkezésre állás előnyeit élvezheti.

Csökkentse karbantartási költségeit

A csatornaszivattyús teherautók a vásárláskor költségesek lehetnek, és sok karbantartást igényelnek. A karbantartási költségek csökkentése érdekében a Renault Trucks javasolja az eXchange szolgáltatás igénybevételét. Ez a program a csere helyett a felújításból áll. Ha egy teherautó alkatrésze meghibásodik, szétszereljük és felújítjuk. Az újbóli üzembe helyezés előtt az új alkatrészt teszteljük, és csak akkor hagyjuk jóvá, ha megfelel az új alkatrészekre vonatkozó követelményeknek. A szabványos eXchange gyár által felújított minden alkatrészre két év garancia vonatkozik, beleértve a munkadíjat is. Ez azt jelenti, hogy a jármű karbantartásán minőségromlás nélkül spórolhat, miközben az újrahasznosítás és a fenntartható fejlődés mellett teszi le a voksát.

Válassza ki a legjobb finanszírozási lehetőséget a szennyvízkezelési műveletekhez

A hidraulikus vízsugárzó teherautók nagy beruházásokat igényelnek. Tanácsadóink teljes mértékben tisztában vannak az Ön összes korlátjával és tevékenységének terjedelmével, ami azt jelenti, hogy olyan megoldásokat tudnak Önnek ajánlani, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek. Finanszírozási és biztosítási megoldásaink rugalmasak, és tanácsként alkalmazkodnak az Ön igényeihez.

Kérjük, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, hogy megismerjük igényeit, és személyre szabott tájékoztatást kapjon.

Set canonical URL
Off