Jelentések

7 kulcsfontosságú szempont, amit figyelembe kell venni az elektromos teherautókra való átálláskor

Elektromobilitás

Renault Trucks E-Tech range

Annak érdekében, hogy a szállítmányozási és elosztó vállalatok teljes lelki nyugalommal tudjanak átállni az elektromobilitásra, íme 7 kulcsfontosságú pont, amelyet a végső döntés meghozatala előtt figyelembe kell venni. Ezeket a Renault Trucks szakértői állították össze széles körű felhasználói visszajelzések alapján.

 

1. ELLENŐRIZZE, HOGY AZ ELEKTROMOBILITÁS MEGFELEL-E AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK.

Mekkora távolságot tesznek meg a járművei egy nap alatt, a nap végén visszatérnek-e a depóba, milyen belvárosi belépési korlátozásokon belül működik, a kiszállítások nappal vagy éjszaka történnek, van-e elérhető állami támogatás?... Sok kérdésre kell választ adni, mielőtt átállna az elektromos teherautókra. De ez nem probléma, mert a Renault Trucks tanácsadója segít átnézni mindent, és tanácsot ad az Ön igényeinek leginkább megfelelő elektromos teherautó kiválasztásában.

2. VÁLASSZA KI A MEGFELELŐ TÍPUSÚ ELEKTROMOS TEHERAUTÓT

A szállított rakományoktól, a teherautó súlyától, a domborzati viszonyoktól, az időjárási viszonyoktól, a hatótávolságra vonatkozó követelményektől, az akkumulátor töltési idejétől és a teljes üzemeltetési költség (TCO) tényezőitől függően többféle elektromos teherautó típus közül választhat. Mindegyiknek megvan a maga sajátos optimális üzemeltetési forgatókönyve, ezért a Renault Trucks a korábbiakhoz hasonlóan most is rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek elemezni az Ön konkrét felhasználási körülményeit.

3. AZ OPTIMÁLIS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉG AZONOSÍTÁSA

Teljesen egyértelmű, hogy az elektromos teherautó költségei elkerülhetetlenül hatással vannak a fuvarozó cégek pénzügyi modelljeire! A jó hír azonban az, hogy a hatás ellensúlyozható a megfelelő finanszírozási forma alkalmazásával: standard hitel, lízing/lízingvásárlás (LOA), pénzügyi lízing stb. Ez utóbbiak közül az utóbbiak állami támogatásra is jogosultak lehetnek.

4. HASZNÁLJA A LEGMEGFELELŐBB AKKUMULÁTORTÖLTŐ RENDSZERT

A Renault Trucks elektromos teherautók nagyon egyszerűen feltölthetők egy hagyományos váltóáramú konnektor (a Renault Trucks Master esetében) vagy egy háromfázisú ipari aljzat (a D és D Wide teherautók esetében) segítségével. Hat és tizenkét óra között, illetve kevesebb mint két óra alatt egy gyorstöltőállomás használatával, amelyet Ön saját telephelyén telepíttethet valamelyik hivatalos elektrotechnikai partnerünkkel. Minden teherautónk teljes mértékben kompatibilis a nyilvános töltőállomásokkal is.

7 KEY POINTS TO CONSIDER WHEN SWITCHING TO ELECTRIC TRUCKS

 

5. SEGÍTSEN A JÁRMŰVEZETŐINEK AZ ELEKTROMOS TEHERAUTÓKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSBAN

Az elektromos teherautó üzemeltetése általában nem jelent problémát a sofőrök számára, akiknek többsége nagyon örül az elektromosra való átállásnak. Mindazonáltal szakértő oktatóink rendelkezésre állnak, hogy szakszerű támogatást nyújtsanak olyan területeken, mint például az akkumulátor hatótávolságának optimalizálását célzó öko vezetési technikák (kíméletes gyorsítás, regeneratív fékezés stb.).

6. ELEKTROMOS TEHERAUTÓJÁNAK FELSZERELÉSE

A teherautó tervezett felhasználásától függően a Renault Trucks szállítja a fülke és az alvázszerelvényt, hogy a karosszériaüzem felszerelhesse a szükséges berendezéseket és tartozékokat, legyen szó hűtőberendezésről, daruról vagy hulladékszállító teherautóról. Ismétlem, mi mindig segítünk ügyfeleinknek a megfelelő megoldás és a megfelelő szolgáltató kiválasztásában.

7. MAXIMÁLIS ÉLETTARTAMOT KAPHAT AZ AKKUMULÁTORAIBÓL

Ez az utolsó pont kulcsfontosságú minden fuvarozó cég mindennapi működésében: minden elektromos teherautónak teljes teljesítményt kell nyújtania, függetlenül az akkumulátorok korától. Ezért a Renault Trucks szerződésekben garantálja, hogy a jármű akkumulátorai a szerződés teljes működési ideje alatt az akkumulátorok energiakapacitásának akár 80%-át is megőrzik (a D Z.E és D Wide Z.E sorozat esetében). És ezt egyetlen más gyártó sem tudja felajánlani!

7 key points to switch to electric trucks teaser

Töltse le az ellenőrző listát, és készüljön fel az elektromos üzemre való átállásra!

Set canonical URL
Off