Szállítási megoldás

Az elektromos teherautók költsége: drága az elektromobilitás?

#JoinTheGoodMove

Elektromobilitás

4min
Deliver with a Renault Trucks Master E-Tech
Tartalomjegyzék
  Renault Trucks E-Tech range outside

   

  Renault Trucks E-Tech Master parked

  Szerződéses akkumulátor-kezelés

  Az akkumulátorok aggodalomra adhatnak okot, ha Ön elektromobilitásra kíván átállni. Az aggodalmak eloszlatása érdekében elköteleztük magunkat amellett, hogy a jármű teljes életciklusa során felelősséget vállalunk az akkumulátorok kezeléséért; legyen szó karbantartásról, felújításról, második életről vagy újrahasznosításról. Emellett mi vagyunk az egyetlen gyártó, amely szerződésben garantálja Önnek, hogy az akkumulátor-ígéretünkkel minden egyes teljes feltöltés után használható energiaszintet biztosítunk a jármű tulajdonlásának teljes időtartama alatt.

  Kapcsolódó karbantartási szerződések

  Minden elektromos járművünk értékesítését Start & Drive Excellence karbantartási szerződésünkkel támogatjuk, amely magában foglalja a prediktív karbantartást, az elhasználódó alkatrészeket, a javításokat és a 24/7 üzemzavar-elhárítást (vontatással együtt), hogy Ön a járművei karbantartási költségeit a szerződés időtartama alatt eloszthassa. Nem érik kellemetlen meglepetések vagy váratlan költségek. A Renault Trucks elektromos járműveire két év garancia vonatkozik, és akár tíz évre szóló karbantartási szerződéssel is támogatható.

  salesman talking with a client at his desk

  Az elektromobilitásra való áttérés minden egyes lépésében a Renault Trucks támogatja vállalkozását: tevékenységének egyedi elemzése, a legmegfelelőbb teherautókra vonatkozó ajánlások, a töltési infrastruktúra projektmenedzsmentje és a teherautók mindennapos használata. Mindent elintézünk, hogy Ön nyugodtan koncentrálhasson az alaptevékenységére. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha személyre szabott árajánlatot vagy tanácsot szeretne kapni elektromobilitási szakértőinktől.

  Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.
  Set canonical URL
  Off