Szállítási megoldás

Milyen könnyű haszongépjárművet válasszon a kiszállításokhoz?

Terjesztés

5min
Renault Trucks Master Red Edition

A Renault Trucks Master Red EDITION teherautót, amely a felhasználási területtől függően furgon, platós fülke vagy alvázas fülke formájában kapható, úgy tervezték, hogy megkönnyítse a járművezetők mindennapi életét a városi környezetben, és biztosítsa a szállítások jövedelmezőségét. Fedezze fel az előnyöket.

A Renault Trucks Master Red EDITION az Ön igényeihez igazítható

A Renault Trucks Master bármilyen korlátok között is legyen, megfelel az Ön üzleti igényeinek. Több mint 350 különböző konfiguráció és 8 és 22 köbméter közötti hasznos teherbírás közül választhat. A felhasználástól függően a Renault Trucks Master elsőkerék-hajtású vagy hátsókerék-hajtású változatban is kapható.

  • Akár városi környezetben, akár autópályán közlekedik, az elsőkerék-meghajtású változat fokozott vezetési élményt és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé;

  • A hátsókerék-meghajtású változat, amely 3,5t-tól 4,5t-ig kapható, tökéletesen alkalmas nehéz rakományok szállítására.

A motorok tekintetében 7 dízelmotor közül választhat 110 és 180 lóerő között. Ha járművei kisebb kilométert tesznek meg egy-egy oda-vissza út során, vagy ha LEZ (alacsony károsanyag-kibocsátású zónák) megközelítésére van szüksége, választhatja a Renault Trucks E-Tech Master 100%-ban elektromos hajtású járművet, amely 200 km-es hatótávolságot biztosít, és a dízel változatokhoz hasonló teljesítményt nyújt.

A 150 és 180 lóerős elsőkerék-hajtású furgonok AMT-vel (automatizált kézi váltó) is felszerelhetők. Ez automatizálja a kuplung be- és kikapcsolását, valamint a sebességváltás funkcióit. Működése lehet automatikus vagy kézi, ami városban valódi előnyt jelent, mivel a sebességváltások optimalizálásával csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, elkerülve a túl alacsony vagy magas fordulatszámot, és kiegyenlíti a motor fordulatszámának ingadozásait. Ez a közúton is előnyös, mivel a vezető bármikor átkapcsolhatja az AMT-t kézi üzemmódra, hogy például előzéskor nagyobb sebességre kapcsolhasson. Az AMT továbbá proaktív, és alkalmazkodik az út domborzatához, a vezetési módhoz és a vezető reakcióihoz (például vészfékezéskor).

Az iparág vezetőjeként számos karosszériaépítővel alakítottunk ki szoros partnerséget. Ez azt jelenti, hogy akár platós fülkés, akár alvázas változatról van szó, egy Renault Trucks Master teljes mértékben az Ön tevékenységéhez igazítható, hogy megkönnyítse mindennapi életét.

froid

 

Egyszerű és biztonságos csomagkezelés

A Renault Trucks Master furgonváltozatát úgy tervezték, hogy a be- és kirakodási tevékenységeket könnyebbé és biztonságosabbá tegye. A jármű a rakodóterében, az oldalsó ajtón és a hátsó ajtón kapaszkodókkal van felszerelve. A be- és kiszállást megkönnyíti a hátsó, a talajtól 436 mm magasan lévő fellépő is. A hátsó és az oldalsó rakodási küszöbök is a lehető legalacsonyabbak (hátul 542 mm-től, oldalt 499 mm-től kezdődően). A hátsó ajtók az igényektől függően 180°-ban vagy 270°-ban nyithatók és zárhatók. A csomagok kezelése biztonságosabbá válik a rakodóteret megvilágító LED-világításnak és a riasztásos emelésgátló funkciónak köszönhetően.

Egy további behatolásgátló riasztó gondoskodik a csomagok biztonságáról, amíg a jármű áll. A térfogati és a körkörös riasztás is figyelmeztet probléma esetén.

Biztonságos szállítás

Az Ön járművezetőit jelentős korlátok kötik, különösen akkor, ha a városban dolgoznak. A Renault Trucks Master rendelkezik a technológiával, amely növeli a járművezetők biztonságát a szűkös környezetben. Az aktív biztonság tekintetében a Renault Trucks Master alapfelszereltségként ESP menetstabilizálóval és AEBS aktív vészfékasszisztenssel van felszerelve. Fel lehet szerelni sávtartó asszisztenssel (erős szél esetén is), hegymeneti elindulássegítővel, valamint első és hátsó parkolást segítő kamerákkal és érzékelőkkel is.

master distribution

Ami a passzív biztonságot illeti, a városban történő kiszállítások során az egyik legnagyobb problémát a holtterek jelentik. A Renault Trucks Master belső visszapillantó tükre "széles látószögű" típusú, hogy ezt a problémát megkerülje. Minden visszapillantó tükör felszerelhető "holttérfigyelővel " is, amely világítással figyelmezteti a vezetőt a holtterekben lévő tárgyakra vagy személyekre. Végezetül a Renault Trucks Master rendkívül jól manőverezhető, köszönhetően csökkentett teljes szélességének és a piacon elérhető legjobb fordulási sugarának.

Profitáljon a szakértői hálózatunk előnyeiből

Hálózatunk a HCV és LCV alkalmazásokra specializálódott. Szakértőink ismerik az Ön tevékenységi területét, az Ön igényeit és kihívásait, és képesek támogatni Önt abban, hogy megtalálja a vállalkozásának legmegfelelőbb járművet (járműveket). Vezető karosszériaépítőkkel való együttműködésünknek köszönhetően az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő, egyedi LCV megtervezésében is tudunk segíteni.

A 24/7-es segítségnyújtásunk azt jelenti, hogy Ön a vállalkozására összpontosíthat. Személyre szabott karbantartási ütemtervet és a járművei használatához igazított szervizszerződést is kínálunk. Élvezheti a 2 éves alkatrész- és munkagarancia előnyeit, ami azt jelenti, hogy teljes lelki nyugalommal dolgozhat.

Emellett speciális biztosítási és finanszírozási szolgáltatásokkal is támogatjuk Önt Renault Trucks Master gépjárművei megvásárlásában, lízingelésében és biztosításában. A Renault Trucks Financial Services segítségével egyetlen globális ajánlatcsomagban kínálunk Önnek karbantartási és szervizszerződést, finanszírozást és biztosítást.

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, hogy személyre szabott támogatásban részesülhessen.

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.
Set canonical URL
Off