Szállítási megoldás

Optimalizálja az autószállítást és növelje a nyereségességet

Terjesztés

5min
Renault Trucks D Wide

Az autószállítás sokoldalúságot, a lehető legalacsonyabb teljes üzemeltetési költséget (TCO) és biztonságot igényel mind a járművezetők, mind a szállított járművek számára. A Renault Trucks háromféle személyszállító teherautó-típusával és innovatív szolgáltatásaival minden igényt kielégít.

Válassza a sokoldalú járműveket az autószállításhoz

A SUV-ágazat fellendülésével a szállítást igénylő járművek egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek. Tevékenysége megköveteli, hogy folyamatosan alkalmazkodjon, és képes legyen szalonautók, SUV-k és haszonjárművek szállítására. ARenault Trucks D WIDE 4x2-es merev vagy vontatós autószállító teherautó a legalacsonyabbak közé tartozik a piacon.

CM Ez a teljes magassága a Renault Trucks D WIDE 4x2. A lapos tetejű fülke lehetővé teszi, hogy a tetőn egy további autó is elhelyezhető legyen.

Ezenkívül a szállított jármű típusának megfelelően kétféle alvázmagassággal rendelkezik:

  • 27,9 centiméter a standard változatnál, a haszongépjárművek szállításához.

  • 25,4 centiméter az XLOW változatnál, személygépkocsi-szállításhoz.

Ha nagy távolságokra, vagy dombos területen tervezi a további teljesítményt igénylő utazást, akkor választhatja a Renault Trucks T modellt (4x2-es változat) - amely lapos tetejű fülkével is rendelhető. DTI 11 vagy DTI 13 motorral szerelhető, 380 és 520 lóerő közötti teljesítménnyel. Felhívjuk figyelmét, hogy a Renault Trucks D WIDE modell is elérhető DTI 11 motorral és 430 lóerőig terjedő teljesítménnyel.

Végül, regionális utakhoz vagy helyi javításokhoz aRenault Trucks Master alvázas fülkés (vontatósváltozat) minden igényt kielégít.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

"Robusztussága és manőverezhetősége miatt ideális a közepes és hosszú távolságok megtételére, valamint a keskenyebb és kanyargósabb utakra is alkalmassá teszi."

Enzo Iapichino FRATELLI IAPICHINO SRL ALAPÍTÓJA

A járművezetők és a szállított járművek biztonságának biztosítása.

A járművek szállításakor a járművezető szerepe sokkal több, mint a vezetés. Minden egyes szállításhoz be- és kirakodniuk kell a járműveket. Személygépkocsi-szállító teherautóinkat úgy terveztük, hogy biztosítsuk ezeket a műveleteket, és megkönnyítsük a sofőrök munkáját. Ezért járműveink különösen könnyen hozzáférhetőek:

  • Két szabványos lépcsőfok

  • 7,6 centiméteres bemélyedés a könnyebb felkapaszkodás érdekében

  • Mászókar

  • 90°-ban nyíló ajtók.

Ezek a modellek továbbá speciálisan kialakított és praktikus tárolóhelyeket kínálnak a járművön kívül a járművek be- és kirakodásához szükséges eszközök - például hevederek és peronkezelő szerszámok - tárolására.

A járművezetők élvezhetik a nagyméretű, a kényelem fokozása érdekében kialakított fülkét és belső lakóteret, amelynek mélysége több mint 2,13 méter. Az automata sebességváltó, a sebességtartó automatika és a rádió minden kezelőszerve könnyen elérhető helyen van, az optimális kényelem érdekében. A sofőrök a teljes nyugalom érdekében légrugós, fűthető ülést, rengeteg tárolóhelyet és betörésgátló riasztót is élvezhetnek.

A vezető és a rakomány biztonságának növelése érdekében egy sor vezetéstámogató rendszer áll rendelkezésre - például sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, vészfékezési asszisztens, valamint az üzemanyag-fogyasztást csökkentő sebességtartó automatika.

Csökkentse a teljes tulajdonlási költséget (TCO)

Egy ilyen feszített, csak kis árrést engedő piacon a teljes üzemeltetési költség (kilométerenkénti önköltség) kulcsfontosságú, és a Renault Trucks számos eszközzel segíti ennek csökkentését. Járműveinket automata sebességváltóval és sebességtartó automatikával szereltük fel, valamint üzemanyag-takarékossági üzemmóddal, amely segít az üzemanyag-megtakarításban. Ez Optirollal párosítható, amely megfelelő körülmények között lehetővé teszi, hogy a jármű kihasználja saját tehetetlenségét a fogyasztás csökkentése érdekében.

Ha több járműve van, az Optifleet intelligens flottakezelő megoldásunk szintén értékes szövetségesévé válik. Azáltal, hogy a járművezetők földrajzi követése és az útközbeni adataik megküldése révén a legoptimálisabb módon ütemezheti a kiszállításokat, valós időben nyomon követheti a kiszállításokat, és az ügyfelek igényeinek megfelelően módosíthatja a feladatokat. Az Optifleet lehetővé teszi, hogy minden egyes járműre vonatkozóan értékes üzemanyag-fogyasztási adatokat gyűjtsön, és pontosan láthassa, hogy a járművezetők hogyan használják azokat (azonnali fogyasztás, várakozás, készenléti fogyasztás stb.). Riasztásokat állíthat be, vagy képzéseket kezdeményezhet a flotta általános teljesítményének javítása és a kilométerenkénti önköltség csökkentése érdekében. Az Optifleet webes portálon és okostelefonos alkalmazáson keresztül érhető el.

Renault Trucks D Wide

Növeli a jármű üzemidejét

Egy vállalkozó számára a láthatóság kulcsfontosságú, és az előre nem látható események soha nem üdvözlendők. Ezt szem előtt tartva a Renault Trucks új szolgáltatást fejlesztett ki: Predict. A digitális funkciók és az ügyfélkapcsolatok összekapcsolásával előre láthatjuk a járművek elhasználódását, és megtervezhetjük a szükséges karbantartási műveleteket. Egy digitális platform központosítja teherautóinak adatait, és figyelmezteti tanácsadóját, ha bármilyen karbantartási műveletre van szükség, vagy ha egy alkatrész cserére szorul. Ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a műveletre a legjobb időpontot ütemezze, anélkül, hogy az megzavarná sem az Ön, sem az ügyfelek tevékenységét.

Autószállítás: egyszerű finanszírozás a munkaeszközök számára

Itt a Renault Trucksnál többet kínálunk, mint teherautókat. Szolgáltatások széles skáláját is kínáljuk, hogy támogassuk Önt, és megkönnyítsük mindennapi munkáját. Használja ki finanszírozási megoldásainkat és rugalmas biztosítási kötvényeinket, amelyek tökéletesen megfelelnek az autószállításhoz.

Lépjen kapcsolatba csapatainkkal, hogy többet megtudjon, és személyre szabott árajánlatot kapjon.

Tudjon meg többet termékeinkről

Ügyfelünk ajánlása

Fratelli Iapichino SRL - Olaszország

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON HOZZÁNK!

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.
Hozzájárulok, hogy híreket és információkat kapjak a Renault Trucks termékeiről és eseményeiről. Minden kapott e-mailben leállíthatom ezeket a közléseket.
Set canonical URL
Off