Ajánlólevél

Renault Trucks D Cab 2.1 m - Spanyolország - Fandiño

Terjesztés

6min
RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO

FANDIÑO

 

A Fandiño azegyik meghatározó vállalat a fagyasztott ételek értékesítésében és forgalmazásában Spanyolország egész északnyugatirészén.Jose Luis, az értékesítési képviselő minden nap egy Renault Trucks D 2.1 m-es, hűtőkocsival felszerelt teherautó volánja mögött szállítja a termékeket.

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
Mesélne nekünk a Fandiñóval való munkájáról?

José Luis - Értékesítési képviselő vagyok, és egy Renault Trucks D Cab 2,1 m-es teherautó volánjánál végzem a napi kiszállításokat az egész asztúriai régióban. A Fandino közel 60 éve foglalkozik fagyasztott élelmiszerek értékesítésével és forgalmazásával a közösségek és éttermek számára. Itt, Avilesban koordináljuk az asztúriai, kantabriai, leóni, zamorai, valladolidi stb. értékesítési hálózatunk tevékenységét. Az előételektől a desszertekig széles termékválasztékot kínálunk, a vásárlóink igényeihez igazodva. A szállítás kulcsfontosságú tényező üzleti tevékenységünkben, mivel a folyamat minden szakaszában garantálni kell a termék minőségét, ami a hűtési lánc megőrzését jelenti. Reggel 7 órakor kezdem a napomat. Kollégáimmal együtt előkészítjük a teherautókat a szállítási körre. Kikapcsoljuk az éjszakai áramellátást, hogy megőrizzük a fagyasztott élelmiszereket, előkészítjük a dokumentumokat, majd útnak indulunk. Minden héten előre meghatározott szállítási körutakat teljesítünk, általában törzsvásárlóknak. A napunk este 6 vagy 7 óra körül ér véget. Miután visszatértünk a központba, felpakoljuk a járműveket a másnapi megrendelésekkel.

 

 

Mi teszi a Renault Trucks D Cab 2,1 m-es teherautót alkalmassá az Ön tevékenységére?

J.L - A jármű manőverezhetőség, megbízhatóság és robusztusság szempontjából tökéletesen megfelel az igényeinknek. Lehetővé teszi számunkra, hogy tökéletes nyugalommal tervezzük meg a napi munkánkat, és tiszteletben tartsuk az ügyfeleinkkel szemben vállalt kötelezettségeket. Mindössze annyit kell tennünk, hogy betartjuk a szerviztervet, hogy elkerüljük a meghibásodásokat, amelyek akadályoznák a munkánkat és késleltetnék a szállításokat. Ezért nagy biztonságot és biztosítékot nyújt számunkra. Ez a jármű az alacsony üzemanyag-fogyasztásával is meglepett, annak ellenére, hogy sokat vezetek városokban, falvakban és hegyi utakon, ahol a fogyasztás általában magasabb.

A 60 éve működő Fandiño a termékei minőségének garantálása érdekében a teljes hűtési láncot teljes mértékben ellenőrzése alá vonta. A járművek évente 60 000-70 000 km-t tesznek meg. Lehetővé teszik a járművezetők számára, hogy teljes lelki nyugalommal várják a munkanapjukat, és tiszteletben tartják az ügyfeleik felé tett kötelezettségvállalásaikat .

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
ALACSONY FOGYASZTÁS

A technológia, az aerodinamika és az intelligens vezetés lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás jelentős csökkentését.

EGYSZERŰ FELÉPÍTMÉNYFELÉPÍTÉS

A karosszériafelépítési műveleteket megkönnyítő számos mechanikai és elektromos rendelkezés előre telepítve van, amelyeket úgy terveztek, hogy mindenféle tevékenységre alkalmasak legyenek.

MANŐVEREZHETŐSÉG

A csökkentett fordulókör, a rövid első túlnyúlás és a kompakt fülke a D sorozat járműveit rendkívül manőverezhetővé teszi.

Hogyan teljesít lakott területen és hegyi utakon?

J.L - A kanyarokban és falvakban, ahol mindennap járok, a Renault Trucks D Cab 2.1 m valóban megkönnyíti az életemet. Manőverezhető, jó kilátást biztosít, mérete ellenére könnyen parkolható és vezethető. Azt is lehetővé teszi, hogy forgalmas vagy zsúfolt helyeken is zökkenőmentesen közlekedjek. És mindenekelőtt, ami nagyon fontos, olyan zónákban is tudok parkolni, ahol a hozzáférés korlátozott és nehézkes lehet. A hegyi utakon, a rnanoecarrability kombinálva az erejével lehetővé teszi számomra, hogy átkeljen a hegyi pasus. még akkor is, ha Me talaj csúszós télen, vagy ha iTs gyűrű Ez is nagyon könnyű vezetni, mert minden elérhető közelségben van. Nagyon könnyen kezelhető robubsed sebességváltóval, valamint számos vezetési segédeszközzel rendelkezik, mint például a segéd vs. parkolás hátramenetben, amely megállítja Me járművet és elkerüli mások elütését. A hegyi pasuson. Me retarder ensurest nem kell fékezni túlzottan lehetővé teszi számomra, hogy vezetni,. teljes biztonságban és willsout elfárad.

EGY FRISSÍTÉS...

HŰTŐSZÁLLÍTÁS SPANYOLORSZÁGBAN: VIRÁGZÓ ÁGAZAT

A gyümölcs- és zöldségexport fellendülése miatt a spanyol fuvarozók folyamatosan frissítik és bővítik a szabályozott hőmérsékletű járműparkjukat.

NÖVEKVŐ PIAC

2015-ben 36%-kal nőtt a spanyol hűtőkocsik és félpótkocsik regisztrációja. A szakosodott gyártók szakmai szövetségének hivatalos adatai szerint ezek az eladások a szegmens 40%-át tették ki. A számok sokat elárulnak a szabályozott hőmérsékletű szállítás jó egészségi állapotáról az Ibériai-félszigeten.

ÜZLETI FELLENDÜLÉS

A teljesítmény szintjét kétségtelenül a gazdasági tevékenység általános fellendülése és a spanyol gyümölcs- és zöldségkivitel dominanciája határozza meg, amelyet közúton szállítanak és az egész Európai Unióba szállítanak. Spanyolország jelenleg a friss gyümölcs és zöldség vezető exportőre Európában, és Kína és az USA után a harmadik helyen áll a világon.

REFRIGERATED TRANSPORT IN SPAIN - Renault truck D
KEDVEZŐ GAZDASÁGI KÖRNYEZET

E helyzet miatt a szállítmányozó cégek növelik kapacitásaikat és flottáikat, ezáltal megőrizve versenyelőnyüket az európai piacon.

Hogyan értékeli a fülke kényelmét?

J.L. - Sok időt töltök a Renault Trucks D Cab 2.1 m kormányánál , így számomra a kényelem biztonságot jelent, mert ha kevésbé vagyok fáradt, éberebb és hatékonyabb vagyok . Az ülések nagyon kényelmesek. A kormánykerék pozíciója állítható, különösen a mélység tekintetében. A fejtámla és a kartámaszok is beállíthatók a hosszú utazásokhoz. Ehhez a teherautóhoz is könnyű hozzáférni. A munkám során naponta többször is ki- és be kell szállnunk a vezetőfülkébe. És mivel városi környezetben dolgozom, kényes helyzetekben számos más, nagyon fontos tulajdonsága is van a teherautónak, mint például a vészfékezés vagy a jó kormányozhatóság. Itt teljes mértékben értékelni tudom az ABS rendszer fölényét, valamint a jármű úttartását. Összefoglalva, azt mondhatom, hogy aRenault Trucks D cab 2,1 m egy minden szempontból megnyugtatóan biztonságos munkagép. Megbízható a mindennapi használatban, valamint sokoldalú és robusztus is, minden helyzetben.

Set canonical URL
Off