Szállítási megoldás

Fakitermelés szállítása az erdőkben és a közúton azonos hatékonysággal

Terjesztés

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

A fakitermeléshez olyan járműre van szükség, amely az erdőben egyenetlen talajon és a nyílt úton egyaránt jól vezethető. A Renault Trucks által kínált fakitermelő teherautók és szolgáltatások valóban robusztusak és hatékonyak. Tanácsadóink segítik Önt a tevékenységéhez legmegfelelőbb lehetőségek kiválasztásában.

Válasszon robusztus fűrészárut a nagyobb teljesítményszint és a biztonság érdekében

A faanyag erdei rakodása és szállítása kényes művelet, amelyet néha tesztelési körülmények között végeznek. A rakodási terület nehezen megközelíthető, mivel az utak vagy ösvények keskenyek és rossz állapotban vannak. A szállított rakományok gyakran nagyon nehezek és nehézkesek. A robusztusság az Ön teherautóinak kulcsfontosságú tulajdonsága. A rakodóterületen való terepezéskor járműve minden műszaki jellemzője rendkívül hasznos lesz.

A Renault Trucks K XTREM 6x4 vontató akár 34 tonna rakodókapacitással, és akár 120 tonna GCW (Gross Combination Weight, bruttó kombinált tömeg) teherbírással büszkélkedhet. Kifejezetten nagy igénybevételű helyzetekre tervezték. Alváza megerősített merevítőgerendákkal, 4 lapátos parabolikus rugókkal és 100%-os acélból készült pajzzsal, védett fényszórókkal van felszerelve.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

A Renault Trucks K nagy hasmagassága (akár 33 cm) és 32°-os dőlésszöge, valamint kisebb fülkéje megkönnyíti az erdőben való közlekedést.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

A vezető helyzete a vezetőfülkében ideális a jármű körüli kiváló kilátás biztosításához. Számos vezetési segédeszköz is rendelkezésre áll, mint például a kézi gázpedál, amely nagyon hasznos lehet a rázkódás elkerülése érdekében, amikor rázós terepen vezet. Meredek utakon, amelyeken a járművezetőnek esetleg teljes terheléssel kell közlekednie, az Optibrake motorfék a legjobb a piacon, és nagy hasznát veszi. Fokozzaa hatékonyságot és a biztonságot mind a teherautó rakománya, mind a járművezetőkszámára.

Crane placing loggs on a trailer

A hátsó tengely teherbírása 32 tonnáig terjedhet, így az Ön által igényelt daru felszerelhető, és az alváz készen áll a platform-daru felszerelésre. Rendelkezik a daru vezérléséhez szükséges összes csatlakozóval (kapcsolók és képernyő kijelző), darutartó lemezekkel (20-40 tonna/méter), és több szabad hely van az állványok felszereléséhez.

Renault Trucks K modellünk akcióban Kamerunban

Csökkentse karbantartási költségeit

A faanyagszállítás körülményei különösen megterhelőek lehetnek az Ön járművei számára, különösen a fékek és a felfüggesztések tekintetében. A Renault Trucks eredeti alkatrészei által biztosított minőség nagy teljesítményt és tartósságot biztosít. Így az Ön munkaeszköze hosszabb ideig áll rendelkezésre.

Ha egy alkatrész cserére szorul, a Renault Trucks új, eredeti Renault Trucks alkatrészeket kínál, de van egy alternatív megoldás is: a standard csere szolgáltatás. Ennek a programnak a keretében az eredeti alkatrészeket felújítják és tesztelik egy erre a célra létrehozott gyárban, mielőtt újra forgalomba kerülnének. Ugyanolyan teljesítményt és ugyanazokat a tulajdonságokat nyújtják, mint az újak, és két év garanciát (alkatrészekre és munkadíjra) biztosítanak. Az újrahasznosított alkatrészek használatával csökkentheti karbantartási költségvetését, és hozzájárulhat a körforgásos gazdasághoz és a fenntartható fejlődés elvéhez.

Ezenfelül a karbantartás jobb előrejelzése és a jármű leállásának minimalizálása érdekében a Renault Trucks személyre szabott karbantartási terveket is kínál, amelyeket az Önnel közösen, az Ön fakitermelési igényeinek megfelelően alakítunk ki. Az Ön költségvetése így tervezhető, ellenőrizhető és szakaszolható az Ön által választott szerződés teljes időtartama alatt. Ez azt is jelenti, hogy a márka által biztosított rendszeres és magas színvonalú karbantartásnak köszönhetően tovább tarthatja járműveit. A járművek rendelkezésre állásának növelése érdekében igénybe veheti a Renault Trucks által létrehozott mobil műhelyeket is, ahol a technikusok közvetlenül az Ön munkahelyére érkeznek, hogy megvizsgálják járműveit.

Fakitermelő teherautóinak finanszírozása a faanyagszállítási korlátozásoknak megfelelően

Az Ön szerződésmenedzsere támogatja Önt a finanszírozási és biztosítási szakaszokban. Az ágazatban dolgozó szakemberként tisztában van a fakitermeléssel kapcsolatos számos korlátozással, és az Ön tevékenységéhez és igényeihez igazíthatja szerződésének záradékát. Például a jármű finanszírozását a karosszéria építésének ideje szerint oszthatja meg, vagy a szerződés időtartamát a futásteljesítmény helyett az időre alapozhatja - mivel ez utóbbi általában meglehetősen alacsony, és a fakitermelő teherautók esetében nem különösebben jellemző. Mindezek a megoldások segítenek megőrizni a hitelfelvételi kapacitást és a pénzforgalmat.

Forduljon hozzánk bátran tanácsért, és kérjen személyre szabott ajánlatot.

Egyéb tartalom, amely érdekelheti Önt

RENAULT TRUCKS T - SKÓCIA - EM&T RAPSON

Set canonical URL
Off