Szállítási megoldás

Tételes szállítás: hosszú távú utazás teljes lelki nyugalommal

Terjesztés

Hosszú táv

5min
p041396

A tételes szállítás szakembereként az előre nem látható események sosem jelentenek jó hírt. Önnek hosszú távú átláthatóságra és olyan szállítási megoldásokra van szüksége, amelyek korlátozzák a kiadásait és növelik a járművezetők lojalitását. Fedezze fel a Renault Trucks által kínált termékeket és szolgáltatásokat, amelyek növelik a nyereségességet és megkönnyítik az irányítást.

Renault Trucks T: a tökéletes jármű a termelékenység növeléséhez

A Renault Trucks T sorozatot hosszú távú utazásokra tervezték. Ez a legmegfelelőbb jármű a tételes szállításhoz. A Renault Trucks T vagy T High modell megbízhatóságot, nagy teljesítményt és hihetetlen kényelmet kínál. A Renault Trucks szolgáltatásaival kombinálva növelheti vállalkozása jövedelmezőségét és növelheti a rendelkezésre állási időt. Az Euro 6-os motor nagy kereskedelmi sebességet és kiváló vezetési kényelmet biztosít, miközben korlátozza a környezetszennyezést és az üzemanyag-fogyasztást.

Renault Trucks T

Hosszútávú szállítás: a kényelem mindenek előtt

Azok, akik hosszú távokat vezetnek, szenvedélyesen szeretnek úton lenni, és a munkájukat is szeretik. Számtalan órát töltenek a kormánykerék mögött, ami azt jelenti, hogy a fedélzeti kényelemnek meg kell felelnie a legmagasabb elvárásaiknak. A holmik, különösen a nehéz tárgyak felpakolásakor a külső csomagtartót használhatják, és belülről férhetnek hozzá. A fedélzeten a fejlett vezetőfülke tökéletes kilátást biztosít, és megkönnyíti a manőverezést a be- és kirakodás során.

Renault Trucks T High accessories

 

A Renault Trucks T High vezetőfülkéje tökéletesen sík padlóval és 6,6 láb magassággal büszkélkedhet, hogy megkönnyítse a mozgást, valamint egy 8,2 láb széles alvóhelyiséggel. A két első ülés közötti térben egy 40 literes csendes elektromos hűtőszekrény helyezhető el, és egy összecsukható asztal is felszerelhető(maxispace fülke).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

A Renault Trucks számos egyéb, a kényelmet vagy a biztonságot fokozó tartozékot kínál - például a fülke gyors tisztítását szolgáló légnyomásos pisztolyt, a lopásgátlót vagy a Doorlock behatolásgátlót, amely éjszaka rendkívül hasznosnak bizonyulhat.

Renault Trucks T High cabin

Tételes szállítás: utolsó mérföldes szállítások

Ha az Ön tevékenysége a városi területeken történő szakaszos szállításra vagy az utolsó mérföldes kiszállításra összpontosít, akkor érdemes Renault Trucks Master teherautóinkat választania. Ez a jármű 3,3 és 7,5 tonna közötti teherbírású, rendkívül könnyen kezelhető a városban, és nagyon alacsony rakodási küszöbbel rendelkezik, ami megkönnyíti a sofőrök és a kézbesítők munkáját. Rakodási térfogata akár 17 m3-ig (tehát 5 euro-raklapig) is terjedhet, hasznos teherbírása pedig modelltől függően akár 2332 kg is lehet. Az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében automata sebességváltóval és öko üzemmóddal, valamint sebességváltó-váltássegítővel és Stop & Start rendszerrel van felszerelve.

Ha teljesen meg szeretne szabadulni az üzemanyagköltségektől, vagy alacsony károsanyag-kibocsátású zónákba szeretne bejutni, akkor a Renault Trucks Master Z.E-tajánljuk. Ez a 100%-ban elektromos haszonjármű hat különböző változatban kapható, és 33 kWh-s akkumulátorral 75 mérföldes hatótávolsággal rendelkezik.

A változatok között van furgon, platós fülke vagy alvázas fülke. Könnyen alkalmazkodik minden igényhez, és akár 1720 kg hasznos teherbírást, valamint 22 m3-es rakodási térfogatot kínál.

Terjessze el a költségeket hosszú távon

A távolsági szállítás területén bármilyen logisztikai probléma komoly következményekkel járhat. Annak érdekében, hogy Ön eloszthassa kiadásait és korlátozza az előre nem látható eseményeket, a Renault Trucks Start&Drive szerződéseket kínál, amelyek személyre szabott karbantartási tervet tartalmaznak, amely a kiválasztott járműtől és annak használatától függően 2 és 5 év közötti időtartamra és évi 155 300 mérföldig terjed. Így csökkentheti az üzemképtelenségi költségeket, megkönnyítheti az adminisztrációs munkát, és hosszú távon biztosíthatja a jármű magas teljesítményét.

Továbbá, a Franciaországban és Európában kiépített kiterjedt hálózatának köszönhetően, járművei gyorsan és hatékonyan gondozhatók anélkül, hogy vissza kellene térniük a bázisukra.

Mivel a járművek rendelkezésre állása kulcsfontosságú a tételes szállításban, a Renault Trucks újított a dinamikus és proaktív karbantartási szolgáltatásával: Predict. Az Ön tehergépkocsija egy erre a célra létrehozott adatbázisban van nyilvántartva, amely nyomon követi a használatot és az elhasználódást. Ha beavatkozásra van szükség, a tanácsadója felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy még a meghibásodás bekövetkezése előtt időpontot egyeztessen, mégpedig olyan időpontban, amely a legkevésbé befolyásolja az Ön tevékenységét.

Csökkentse üzemanyagköltségeit

A gépjárművek fogyasztása és a járművezetők általi használat valós és közvetlen hatással van a számláira. A Renault Trucks járműveit úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legkevesebbet fogyasszanak. A Renault Trucks T vezetőfülkéje trapéz alakú és 12°-ban ferde szélvédővel rendelkezik, ami fokozza a légáramlást és csökkenti a fogyasztást. A DTI 11 és DTI 13 motorjainkat is úgy terveztük, hogy jó kereskedelmi sebességet biztosítsanak.

A Renault Trucks T vagy T High modellekhez további opciókat lehet hozzáadni, amelyek még nagyobb teljesítményűvé teszik őket, köszönhetően az Eco Fuel csomagnak, amely tartalmazza:

  • Eco Cruise Control üzemmód az Optidriver automata sebességváltón.
  • Levehető légkompresszor
  • Változtatható kormányszivattyú
  • Automatikus motorleállítás

Mindazonáltal mindannyian tudjuk, hogy a fogyasztás nem csak a járműtől függ, hanem attól is, hogyan vezetjük. A járművezetők hatékony vezetésre való oktatása nagy szerepet játszik a teljes flotta fogyasztásának csökkentésében. A Renault Trucks ehhez nyújt segítséget Optifuel megoldásaival. Rendkívül pontos fogyasztási adatokhoz férhet hozzá valamennyi járművére vonatkozóan, valamint a használat módjára vonatkozó információkhoz.

StepC_D

 

Hosszú távú szállítás: a szállítások nyomon követése valós időben

Ahogyan a váratlan karbantartás sem örvendetes, úgy a váratlan logisztikai események is gyorsan negatívan hatnak az Ön tevékenységére. Az intelligens Optifleet flottakezelő megoldásunk segítségével hatékonyan ütemezheti útjait, és a geo-tracking lehetőségnek köszönhetően valós időben megjelenítheti járműveit. Könnyen hozzáférhet az egyes járművek fogyasztási adataihoz és vezetési idejéhez. Ha egy ügyfél megváltoztatja a megrendelését, vagy ha úgy látja, hogy hozzáadhat egy kiszállítást, akkor gond nélkül átirányíthatja a járművezetőket, vagy egyszerűen új feladatot jelölhet ki számukra.

Finanszírozza hosszú távú szállítójárműveit

A Renault Trucks segít Önnek járművei finanszírozásában. Különböző konstrukcióink alkalmazkodnak az Ön nemzetközi szállítási tevékenységéhez és az ezzel járó magas futásteljesítményhez. Például egy mindenre kiterjedő, dedikált pénzügyi lízingmegoldást kínálunk, így Ön teljes mértékben kézben tarthatja TCO-ját (Total Cost of Ownership), kellemetlen meglepetések nélkül. Tanácsadóink segítik Önt, hogy a legmegfelelőbb megoldást válassza.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON HOZZÁNK!

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Renault Trucks a megadott információk értékeléséhez szükséges ideig tárolja és megőrizze a személyes adataimat, valamint ahhoz, hogy az adott témában újra kapcsolatba tudjon lépni velem. Az adataimat a Renault Trucks partnerei és forgalmazói számára is továbbíthatják, akik képesek lesznek kezelni az igényemet.
Hozzájárulok, hogy híreket és információkat kapjak a Renault Trucks termékeiről és eseményeiről. Minden kapott e-mailben leállíthatom ezeket a közléseket.
Set canonical URL
Off