Szolgáltatások

A jármű teljes tulajdonlási költségének optimalizálása

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

START & DRIVE SZERZŐDÉSEK

A Renault Trucks személyre szabott karbantartási szerződésekkel támogatja Önt járműve teljes élettartama alatt, így biztosítva, hogy munkaeszköze hosszú távon is maximálisan rendelkezésre álljon. Minden szerződés, amely 2-7 évig és évi 250 000 km-ig érvényes, az Ön járművének igényeihez igazodik, az egyes típusok és tevékenységi területek szerint. Négyféle szerződéstípus áll rendelkezésre, hogy minden igényt kielégítsen.

contrats

 

OPCIÓS CSOMAGOK A SZERZŐDÉS SZEMÉLYRE SZABÁSÁHOZ

Minden Start & Drive szerződés akár 6 opciós csomaggal is elérhető, hogy a járműve életciklusának minden egyes időszaka által diktált helyzetnek és igénynek megfelelően igazodjon a szükséges karbantartási mennyiséghez:

 • Feltöltési csomag
 • Szabályozási csomag
 • Vision csomag
 • Felkészülési csomag
 • Vontatási csomag
 • Hátsó ajtó csomag

Vegye fel a kapcsolatot aRenault Trucks szerződéses szervizével, hogy minden lehetséges igényt lefedő árajánlatot kapjon,

 

VONTATÁSI SEGÍTSÉG

A Renault Trucks pénzügyi szolgáltatásai átfogó, megbízható és könnyen kezelhető segítséget nyújtanak, hogy megőrizze az Ön és vezetői nyugalmát meghibásodás vagy vontatás esetén.

 • Egész Európában éjjel-nappal és a hét 7 napján elérhető.
 • A vontatási segítségnyújtási csomag opcionálisan elérhető a Start & Drive karbantartási szerződések feltételei szerint, de az ilyen szerződésekkel nem rendelkező ügyfelek számára is elérhető.

KITERJESZTETT VONTATÁSI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS A "kibővített" változatban a vontatási segítségnyújtási garancia kiterjed a sofőr minden szolgáltatására, mint például a szállítás, a szállás vagy a hazaszállítás.

 

FINANSZÍROZÁSI MEGOLDÁSOK: ÁTFOGÓ ÉS VERSENYKÉPES MEGOLDÁS

Finance

A Renault Trucks Financial Services többféle finanszírozási formulát kínál a járművek és karosszériaelemek, valamint a jármű minden alkatrészére (beleértve a segédberendezéseket is) kiterjedő biztosítási és szervizszerződések tekintetében.

Kínálunk például egy dedikált, mindenre kiterjedő pénzügyi lízinglehetőséget, amely teljes körű ellenőrzést biztosít Önnek a TCO (Total Cost of Ownership) felett, kellemetlen meglepetések nélkül. Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek kiválasztani a legmegfelelőbb opciót.

STANDARD HITEL Az Ön visszafizetései egy előre meghatározott időszakra oszlanak meg, és a mérlegben amortizálódnak.

LÍZINGHITEL Az ÁFÁ-val együtt a vételárat teljes egészében fedezi a finanszírozás. Az utolsó törlesztőrészlet után a maradványérték összegének erejéig a jármű tulajdonosa lehet.

PÉNZÜGYI BÉRLET A bérleti díj összege a használat időtartamától függően kerül kiszámításra (az Ön üzemeltetési igényei szerint kerül meghatározásra). A járművet a bérleti időszak végén, az elvárt futásteljesítmény teljesítése után visszaadja.

BÉRLÉS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK: az átfogó ajánlat Mi mindenről gondoskodunk. A bérelt jármű nem jelenik meg az Ön mérlegében, a havi kifizetéseket pedig működési költségként könyveljük. A bérleti díjat kombinálhatja az Ön vállalkozásának megfelelően meghatározott karbantartási szerződéssel és biztosítási megoldásokkal. A szerződés lejártakor Ön egyszerűen visszaadja a járművet, miután teljesítette az elvárt futásteljesítményt.

 

BIZTOSÍTÁSUNKKAL BIZTOSÍTJUK CÉGE FENNTARTHATÓSÁGÁT

A Renault Trucks biztosítási ajánlatai fedezetet nyújtanak a járművel és annak használójával/tulajdonosával kapcsolatos valamennyi kockázatra, valamint a pénzügyi kockázatokra. Az ajánlatokat az Ön vállalatának egyedi követelményeihez igazítjuk, hogy megbízható és előnyös fedezetet biztosítsunk Önnek:

 • Egyetlen jármű vagy egy egész flotta biztosításának lehetősége.
 • Kiterjesztett védelem előre nem látható eseményekre
 • Gyors kárfeldolgozás

4 FŐ BIZTOSÍTÁSI FORMULA, ORSZÁGONKÉNT RENDELKEZÉSRE ÁLLVA

Pénzügyi veszteségbiztosítás Abban az esetben, ha járműve teljesen elveszik, ez a képlet fedezi a biztosító által kifizetett teljes összeg és a lízing maradványkönyv szerinti értéke közötti különbséget, az eredeti számla értékéig.

Közfelelősségbiztosítás Fedezi a harmadik félnek okozott károkat.

 

Kárbiztosítás Fedezi a járműben (baleset, ütközés, lopás vagy lopási kísérlet, tűz, harmadik féllel vagy anélkül bekövetkezett kár során) keletkezett károkat, annak tényleges piaci értékéig.

Vontatási segítségnyújtás Fedezi a jármű elszállításával kapcsolatos költségeket meghibásodás vagy baleset esetén.

TÖBB MINT 20,000 JÁRMŰ ÁLL RENDELKEZÉSRE A CLOVIS-I TELEPHELYEN

A Renault Trucks haszongépjárművek és ipari járművek bérbeadásának hálózata, a Clovis Location több mint 200 franciaországi bérbeadási ponton kínálja Önnek a helyi szolgáltatás előnyeit.

A Clovis Location:

 • Több mint 20 000 járműből álló flotta Európa-szerte.
 • 2,8 és 40 T közötti járművek, amelyek a szállítási tevékenységekre, többek között a hűtőiparra, a környezetvédelemre és az építőiparra szakosodnak.
 • A vállalkozások egyedi elvárásaira összpontosító szakemberek.
 • Minden tevékenységi ágazathoz igazított igények kielégítése: ipar, közösségek, közlekedés, kereskedelem, kézművesség stb.

Több mint 20 000 Európában elérhető járművet talál a https://www.clovislocation.com/oldalon.

Ha kérdése van, vagy további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk most.

Kapcsolat

Set canonical URL
Off