Szállítási megoldás

Betonszállítás: kezelje, ütemezze és növelje a szállítások jövedelmezőségét

Építkezés

5min
renault trucks c concrete truck

A betonszállításnak nagyon speciális korlátozásoknak kell megfelelnie. Amellett, hogy megbízható és jól manőverezhető betonszállító teherautóra van szüksége, a lehető legtöbb betont kell hatékonyan, a lehető legrövidebb idő alatt szállítani. A Renault Trucks a kifejezetten betonszállításra tervezett termékeivel és szolgáltatásaival támogatja Önt.

A betonkeverő teherautók jövedelmezőségének növelése

A betonkeverő teherautó nem hasonlít semmilyen más teherautóra. Ugyanúgy gépnek, mint szállítóeszköznek tekinthető. Ahhoz, hogy nyereséges legyen, minél több betont kell szállítani. Ehhez a lehető legkönnyebbnek kell lennie. Ezért a Renault Trucks a C sorozatának alvázkonstrukcióját használja, így az Ön által választott keverőgépet lehet rá szerelni, és a hasznos teherbírás a lehető legnagyobb lehet. A Renault Trucks C XLOAD-alvázzal a Renault Trucks a piacon kapható legkönnyebb 8x4-es, két hátsó kerékkel rendelkező (UTAC tanúsítvánnyal rendelkező) kétkerekű cementkeverő teherautót kínálja.

kg Ez a Renault Trucks C XLOAD 8x4 önsúlya.

Kivételesen könnyű alváz, amelyhez egy 7,5-8 m3-es cementkeverő is csatlakoztatható. Mivel több cement fér bele egy-egy fuvarra, növelhető a napi fuvarok száma vagy a kiszállított építkezések száma, így csökkenthetők a költségek és nő a nyereségesség.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load
   

 

Csökkentse a betonkeverő teherautók építési átfutási idejét

A cementkeverő teherautók különösen összetett kialakításúak. A Renault Trucks segít Önnek az Ön igényeinek megfelelően konfigurálni a sajátját, hogy a lehető legjobb átfutási időn belül szállítható legyen. A Renault Trucks C modellek alváza a felépítménygyártók ajánlásai szerint speciális keverőberendezésekkel szerelhető fel:

  • A szivattyúhordók esetében a daruk számára hely hagyható.
  • Nagy teljesítményű hátsó motoros meghajtás a betonszivattyúkhoz
  • Optimális teherelosztásra tervezetttárolóterek

Mindez megkönnyíti a felépítménygyártók munkáját, és közvetlen hatással van az építési átfutási időre, ami azt jelenti, hogy a járművek sokkal gyorsabban állnak rendelkezésre. Hogy a dolgok még egyszerűbbé váljanak, a Renault Trucks olyan opciókat is kínál, amelyeket kifejezetten a piac két legnagyobb gyártója által gyártott dobokhoz terveztek. Ez garantálja a rövidebb építési átfutási időt és a tökéletes kompatibilitást az alváz és a kiválasztott cementkeverő között.

 

Robusztus és megbízható járművek a betonszállításhoz

Mielőtt elhagyják gyárainkat, a teherautók minőségi ellenőrzéseken esnek át a robusztusság és a megbízhatóság biztosítása érdekében. A Renault Trucks C modellek számos előnnyel büszkélkedhetnek, így a sofőrök minden építkezési területre szállíthatnak - még a legnehezebben megközelíthető területekre is:

  • 24°-os állásszög
  • akár 440 mm-es hasmagasság a tank alatt
  • rövid fordulási sugár
  • Optidriver Xtended sebességváltó két extra lassú sebességfokozattal és terepjáró üzemmóddal, amely megkönnyíti a vezetést nehéz terhekkel és egyenetlen talajon.

Flottája kezelése az Ön igényeinek megfelelően

Betonszállító vállalkozóként jobban figyel a motor üzemidejére, mint a jármű kilométeróra állására. Ezért járműveinket óraszámlálóval látjuk el, így pontosan tudja, hogy mennyi ideig üzemeltek. Ezeket az adatokat vissza lehet táplálni az Optifleetbe. Ez az intelligens flottakezelési szolgáltatás rendkívül hasznosnak fog bizonyulni az Ön utazásainak egyszerű és hatékony ütemezéséhez. A folyamatos térkövetési lehetőségnek köszönhetően közvetlenül alkalmazhat módosításokat, és figyelmeztetheti járművezetőit, ha megváltozik a menetrendjük, vagy ha valami mást kell elvégezni egy építkezésen. A teherautók használatát is nyomon követheti, konkrét adatokkal: üzemanyag-fogyasztás (literben vagy az úton töltött idő százalékában) az úton és a teljesítményfelvételek során, a lassú sebességgel, bekapcsolt motorral töltött idő, valamint az, hogy a járművezetők mennyire hajlamosak az előrelátásra. Ez egy hasznos lehetőség annak biztosítására, hogy a legtöbbet hozza ki teherautóiból és járművezetőiből.

Javítsa járművei üzemidejét

Ha az Ön vállalatának vezetése a "jobb félni, mint megijedni" mottó alapján történik, akkor a Renault Trucks személyre szabott karbantartási terve, a Predict tökéletes az Ön számára! Egyesíti a technológia és az emberi beavatkozás legjavát. A vásárláskor teherautóinak műszaki adatait egy digitális platformba integráljuk, amely rendszeresen elemzi azokat, és riasztásokat küld a tanácsadójának. Ez utóbbi tájékoztatja Önt az elvégzendő karbantartási munkálatokról, és olyan időpontot jelöl ki, amely a legkevésbé zavarja vállalkozása napi tevékenységét. Így növelheti járműve üzemidejét, és elkerülheti az előre nem látható meghibásodásokat.

 

Optimalizálja az üzemeltetési költségeket

A betonszállítás egyedi tevékenység, és a Renault Trucks tökéletesen tisztában van ezzel. Csapataink támogatják és tanácsokkal látják el Önt a finanszírozás és a járművek karbantartása terén - így Ön kordában tarthatja költségeit.

Csökkentse a karbantartási költségeket

A betonszállítás területén a járművek gyakran komoly igénybevételnek vannak kitéve, és a mechanikus alkatrészek is szenvedhetnek ettől. A karbantartási költségek csökkentése érdekében a Renault Trucks a szabványos eXchange alkatrészek széles választékát kínálja: a használt alkatrészeket saját magunk által felújított, hitelesített eredetiekre cseréljük. Ezek az alkatrészek ugyanazoknak a követelményeknek felelnek meg, mint az újak, és két év garanciát élveznek (alkatrészekre és munkadíjra), ráadásul olcsóbban. Nagyszerű ajánlat az Ön pénzügyei, teherautói és a környezet szempontjából.

Alkalmazza finanszírozását

Ön ismeri a szakmáját, és mi is ismerjük. A Renault Trucks tanácsadói tisztában vannak az Ön korlátaival, és támogatják Önt. Minden egyes betonkeverő teherautójához a legmegfelelőbb finanszírozási ajánlatot fogják javasolni. Finanszírozási ajánlataink rugalmasak, és figyelembe veszik az építési átfutási időt. Hasonlóképpen, a finanszírozási tervek és futamidők alkalmazkodnak az ebben a szakmában általában rögzített alacsony futásteljesítményhez. A cél mindig ugyanaz: az üzemeltetési költségek optimalizálása és tevékenysége jövedelmezőségének növelése .

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, megbeszéljük igényeit, és személyre szabott ajánlatot küldünk.

Set canonical URL
Off