Szállítási megoldás

Növelje a forgásokat és javítsa a műveleteket a földmunkaterületeken

Építkezés

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

A földmunkaterületeken robusztus és termelékeny járművekre van szükség, amelyek nagy hasznos teherbírásúak és a járművezetők számára kényelmes, biztonságos munkakörnyezetet biztosítanak. A Renault Trucks támogatja Önt a tevékenységéhez jól illeszkedő építőipari teherautók és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában.

Adjon hozzáadott értéket a földmunkagépek által végzett forgásokhoz

A homok, föld vagy sziklák szállítása az első lépés, amikor egy építkezésen elindulunk. Ahhoz, hogy nyereséges legyen, nagy mennyiségeket kell a lehető leggyorsabban elszállítani. A Renault C és K teherautók olyan építőipari járművek, amelyek képesek nagy terheket hordozó építkezéseken közlekedni, miközben a normál utakon is nagy teljesítményt nyújtanak.

Ha gyakran dolgozik különösen zord körülmények között, akkor érdemes a Renault Trucks K XTREM változatát választania. A hasznos teherbírása 34 tonnára nő, a 6x4-es tartónál 100 tonna, a 6x4-es vontatónál pedig akár 120 tonna összterhelhetőséggel. A Renault Trucks C és K hátsó tengelyenként 13 tonna tömeget képes elviselni.

A Renault Trucks Master alkalmas lehet a helyhez kötöttebb helyszínekre, például tereprendezési munkálatokra is.

maximalizálja az építőipari teherautók által végzett fordulatszámot

A tervezés során járműveinket szigorú teszteknek vetjük alá, hogy az építkezéseken való működés során is hibátlanul robusztusak legyenek. A nagy hasmagasság különösen széles támadási szöget biztosít, hogy elkerülhető legyen a földet érés és az alváz alatti esetleges sérülés.

° A Renault Trucks C és K a piacon a legjobb állásszöggel büszkélkedhet, a K modell tengely alatti hasmagassága 15 hüvelyk, a tank alatt pedig 20 hüvelyk.

Az egyes járművek esetében az alváz merevítőelemeit a karosszériától függően különböző helyeken lehet megerősíteni, hogy a szerkezet ellenálló képességét garantálni lehessen. A motor eltömődésének elkerülése érdekében a Renault Trucks K ciklonikus levegő előszűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a por bejutását.

Az építkezésen bármilyen rakodási vagy járműprobléma időveszteséget és csökkentett működési hatékonyságot eredményezhet. E kockázat csökkentése és a járművezető biztonságának megerősítése érdekében a teherautók vezetőfülkéje kiváló látási viszonyokkal rendelkezik. A sofőrök a tetőn lévő kormányok segítségével biztonságosan megközelíthető oldalsó fellépőnek köszönhetően könnyen szemmel tarthatják a rakományt.

Renault Trucks C

A Renault C és K teherautók számos vezetési segédeszközzel vannak felszerelve, amelyek segítik a járművezetőket az építkezéseken:

  • Kézi gázpedál a motor teljesítményének növelésére instabil talajon.
  • Hegymeneti elindulássegítő
  • Elektromos és automatikus rögzítőfék
  • Optidriver automata sebességváltó terepjáró üzemmóddal, amely segíti a sebességváltást az építkezéseken való áthaladáskor.
  • Xtended üzemmód extra lassú sebességfokozattal a nehéz terhekkel terhelt építkezéseken való áthaladáshoz.
  • A differenciálmű motorja a könnyebb hozzáférés érdekében forgógombbal blokkolható
  • Optibrake, a piac legerősebb motorfékje

A Renault Trucks járművei tökéletesen helytállnak mind az építkezéseken, mind a nyílt utcán. Nagy teljesítményű motorjaik és közúti jellemzőik nagy kereskedelmi sebességet biztosítanak a tranzit során, miközben elkerülhető a túlzott fogyasztás - javítva ezzel az Ön jövedelmezőségét.

Renault Trucks C

Válasszon egy olyan építőipari teherautót, amelynek karosszériája könnyen felépíthető

Járműveinket úgy terveztük, hogy segítsenek az Ön által kiválasztott testépítőnek könnyen és gyorsan felépíteni a testét. Tevékenysége alapján pontosan kiválaszthatja a szükséges tengelytávot, és többféle szerelvényt is kínálunk, hogy megkönnyítsük a karosszériaépítők számára a felszerelés összeszerelését.

 

A járművek alváza előre elkészített szerelvényekkel is rendelkezik a felszerelések beszereléséhez, az elektromos kábelek átvezetéséhez vagy a vezetőfülke felületének kialakításához.

Az alváz alatt több területet üresen hagyunk, így a választott karosszériával összhangban különböző felszerelések hozzáadására van lehetőség. Mindezt a munkát a karosszériaépítőkkel szoros együttműködésben végezzük, hogy megkönnyítsük a munkájukat és csökkentsük a járművek átfutási idejét.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Kövesse nyomon, hogyan használják a flottát, és csökkentse a fogyasztást.

Ahogyan azt Ön is észrevehette, az építkezéseken az üzemanyag-fogyasztás igen gyorsan megnövekedhet. Ez legtöbbször azért van, mert a járműhasználatot nem optimalizálják. A Renault Trucks által tervezett Optifleet flottakezelési megoldás választásával részletes betekintést nyerhet járművei üzemanyag-fogyasztásába, és megértheti az ehhez hozzájáruló tényezőket. A magas fogyasztást okozhatja a vezetési stílus, a motor túlzott üresjárati használata vagy a nagy teljesítményleadás. Az Optifleet figyelmeztet is, ha túllépi az Ön által beállított fogyasztási küszöbértéket. Az EcoScore modul azonosítja a járművezetők javításra szoruló területeit, és az építkezési tevékenységekre külön programot kínál.

Renault Trucks C

Csökkentse karbantartási költségeit

A földmunkák során a járművek és alkatrészek szilárdsága és robusztussága próbára van téve. A többletköltségek elkerülése és a járművek karbantartásának tervezése érdekében a Renault Trucks különböző személyre szabott karbantartási csomagokat kínál. Ezek a tervek átláthatóak, gyorsan megvalósíthatóak és nem igényelnek hosszú távú elkötelezettséget. A számlázás és a szolgáltatások időtartama is előre meghatározott. Minden karbantartási munkát műhelyeinkben, a Renault Trucks által használt technológiákban és termékekben speciálisan képzett szakemberek végeznek. Kizárólag eredeti alkatrészeket használunk, hogy garantáljuk járművei minőségét és tartósságát.

A költségek csökkentése érdekében, ha egy használt vagy sérült alkatrész cseréjére van szükség, a Renault Trucks standard csereszolgáltatást is kínál. Ahelyett, hogy vadonatúj alkatrészt használnánk, az alkatrészeket egy szigorú ipari folyamatnak megfelelően felújítjuk és felújítjuk, és minden egyes elemet újra forgalomba hozatal előtt validálunk. A felújított alkatrész minősége és teljesítményszintje megfelel az új alkatrészekre vonatkozó követelményeknek, és két évig garanciát is vállalunk rá. Több mint 2000 alkatrész jogosult erre a szolgáltatásra, amely költséghatékonyabb, mint az új alkatrészek, így Ön a minőség rovására történő felújítással pénzt takaríthat meg.

Alkalmazza finanszírozási tervét a földmunkaterületekhez

A Renault Trucks különböző, a földmunkákhoz tökéletesen illeszkedő megoldásokat kínál járművei finanszírozásához. Formuláink figyelembe veszik a felépítményezési időt és a tevékenység sajátosságait. Tudjuk például, hogy az építőiparban az éves futásteljesítmény általában meglehetősen alacsony, ezért ügyelünk arra, hogy a finanszírozási terv időtartamát az üzemeltetési költségek optimalizálása érdekében igazítsuk ki. Tanácsadója minden lépésnél támogatja Önt a legjobb formula kiválasztásában.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON HOZZÁNK!

Set canonical URL
Off