Szolgáltatások

Járművei rendelkezésre állásának biztosítása üzemidő-szolgáltatásainkkal

Renault Trucks T on the road

A Renault Trucks számára a munkaeszköz jövedelmezőbbé tétele a karbantartás ütemezésének optimalizálását és a legtöbb nem tervezett leállás elkerülését jelenti. A fejlődő technológiák és megoldások azonban egyre inkább lehetővé teszik, hogy segítsenek előre jelezni azt, ami korábban kiszámíthatatlan volt.

Renault Trucks T High service station

 

SZEMÉLYRE SZABOTT KARBANTARTÁSI TERV

Ezt a tervet az Ön szakértő koordinátora határozza meg és hajtja végre, a jármű tényleges paraméterei és profilja alapján.

  • A karbantartás tervezése és a karbantartási műveletek összevonása az állásidők minimalizálását szolgálja.
  • A megbízható és robusztus, jóváhagyott, jóváhagyott Eredeti Alkatrészek használatával, amelyekre 2 év kiterjesztett garancia vonatkozik, járműve eredeti teljesítménye megmarad, és továbbértékesítése megnövekszik.

TERVEZZEN ELŐRE, ÉS TEGYE A KARBANTARTÁST PRIORITÁSSÁ

A Renault Trucks karbantartási tervével, amely figyelemmel kíséri az alkatrészek elhasználódását és a lehetséges meghibásodásokra való korai figyelmeztetést, maximalizálja járműve üzemidejét és potenciálját. A PREDICT lehetővé teszi, hogy teljes lelki nyugalommal irányítsa vállalkozását és tevékenységét!

Assurer
Dinamikus karbantartási program

 

 

Assurer
A kopásmérés "legpontosabb" módja

 

Assurer
A váratlan meghibásodások kezeléséhez igazított menedzsment

TÁVOLI FRISSÍTÉSEK A MŰHELYLÁTOGATÁSOK RACIONALIZÁLÁSA ÉRDEKÉBEN

Előzetes diagnosztika, szervizkorrekciók és flottafrissítések: ez a PREDICT-ajánlatban szereplő megoldás időt takarít meg Önnek, és a felesleges karbantartási látogatások elkerülése révén garantálja járműve maximális rendelkezésre állását.

 

HOSSZABBÍTANI AZ ODI-t ODI* DE13 motorokkal 150.000km-re

A DE13* (választási lehetőség) motorok esetében az olajcsere-intervallumainkat 150 000 km-re vagy hosszabbítottuk meg (a 100 000 km-es vagy 12 hónapos gyakoriság helyett). Ez alacsonyabb szerződéses költségeket (munka- és alkatrészköltségek), a szervizekben való állásidőt korlátozó karbantartási ütemezést, valamint további üzemanyag-megtakarítást eredményez.

* Optimalizált olajleeresztési időköz.

 

HIBAELHÁRÍTÁS 24/7

A 16 nyelven válaszoló szakértői hálózat segítségével Önt személyesen egy koordinátor segíti, aki a támogatási művelet teljes időtartama alatt az Ön kizárólagos kapcsolattartója marad.

Bárhonnan is hívja Önt, ez a koordinátor a jármű vezetőfülkéjében található 24/7 gomb* segítségével geolokalizálja Önt, és folyamatosan tájékoztatja Önt a Renault Trucks javítóműhely megérkezéséről.

A meghibásodások javítását speciálisan a közúti javításokra kiképzett szakemberek végzik speciális járművekkel és speciális diagnosztikai eszközökkel.

* A teherautó opcióitól függően.

24-7

 

24-7

VONTATÁSI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

A Renault Trucks Financial Services biztosítja Önnek ezt az átfogó, megbízható és könnyen kezelhető segítségnyújtási szolgáltatást, amely fenntartja az Ön és a járművezető nyugalmát, ha vontatásra van szükség.

  • A nap 24 órájában és a hét 7 napján elérhető egész Európában.
  • A "kiterjesztett" változatban a sofőr szolgáltatásai is biztosítottak (szállítás, szállás, hazaszállítás stb.).
  • A vontatási segítségnyújtási csomagot a Start & Drive karbantartási szerződések keretében opcióként kínálják, de az ügyfelek számára e szerződések nélkül is elérhető.

További információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal

contact renault trucks
Járművei mindig használatra készen állnak, így Ön teljes nyugalommal összpontosíthat vállalkozására.
Set canonical URL
Off