Szállítási megoldás

Bányászati járművek: a tehergépkocsik valódi terhelése

Építkezés

5min
banner

A bányászati szállítás a járművet leginkább igénybevevő tevékenység .Olyan robusztus járművekre kell számítania, amelyek képesek a nehéz rakományok mozgatására, ugyanakkor biztonságos környezetet biztosítanak a járművezetők számára. A Renault Trucks a nehéz építkezésekhez tervezett K termékcsaláddal és a kifejezetten bányászati szállításra tervezett szolgáltatási ajánlatokkal segít az Ön munkáját.

Billenő teherautó: fedezze fel a Renault Trucks K termékcsaládját

A Renault Trucks K termékcsaládot kifejezetten nehéz rakományok szállítására tervezett alvázzal szerelték fel, ami azt jelenti, hogy csökkentheti az utak számát. Járműveinket előre felszereltük az egyszerű felépítményfelépítéshez.

Magasabb jövedelmezőség a normál utakra alkalmas billenőplatós teherautókkal

A Renault Trucks K modellcsaládja megfelel az Ön extrém rakodási igényeinek, a Renault Trucks K XTREM esetében a normál utakon is használható, akár 34 tonna hasznos teher szállítására alkalmas teherautókkal. Parabolikus vagy félelliptikus hátsó rugói 13 és 32 tonna közötti terhelés elviselésére készültek. Így a járművét kőfejtésre és a feldolgozóterületre történő szállításra is használhatja - mindezt ugyanazzal a sofőrrel és kevesebb fuvarral. Így korlátozhatja a szállítási és munkaerőköltségeket, miközben növelheti az általános tempót és növelheti a jövedelmezőségét.

A Renault Trucks K modell akcióban Guineában

 

Bányászati járművek: biztonság mindenekelőtt

Megbízhatóság és robusztusság

A kőbányákban az egyenetlen, sáros vagy poros talajon szállított nagy súly komoly követelményeket támaszt a használt berendezésekkel szemben. Ezért kínálja a Renault Trucks - a nehéz építkezésekhez szánt K termékcsalád részeként - a K XTREM 8x4 modellt, amely tökéletes a legnehezebb körülmények között is.

A "standard" Renault Truck K teherautótól eltérően ez a jármű speciális felszereléssel rendelkezik, amely növeli a robusztusságot és védelmet nyújt bizonyos, a bányaműveletek során különösen kitett elemek ellen:

  • Megerősített merevítőelemekkel ellátott alváz a váz mechanikai ellenállóságának biztosítása érdekében.

  • 4 lapátos parabolikus rugók kenhető zsanérokkal, az intenzív használathoz.

  • ciklonikus előszűrő a por kiszűrésére.

  • terepjáró használatra tervezett tartályok, akár 20 hüvelyk hasmagassággal.

  • A sérülésre hajlamos alkatrészek védelme

Bizonyos alkatrészek, például az akkumulátor, a fékek vagy a rugók intenzív használat során jobban ki vannak téve a veszélynek. Az idő előtti kopás korlátozása érdekében a Renault Trucks a kifejezetten a járműhöz kifejlesztett és szélsőséges körülmények között végzett szigorú tesztek után jóváhagyott eredeti alkatrészek használatát ajánlja.Könnyen manőverezhető teherautók

renault trucks K
renault trucks K

Könnyen manőverezhető teherautók

 
 

A robusztus teherautó jó, de a járművezetőnek is teljes mértékben uralnia kell a járművet, és biztonságosan kell használnia azt. A jármű megfelelő irányítása és a mechanikus szervek védelme érdekében a Renault Trucks K modell automatikus Optidriver XTREM sebességváltóval szerelhető fel. Ez négy helyett hat fogú tengellyel, speciális fogaskerekekkel és egy kifejezetten extrém terhelésekhez alkalmas váltókezelő rendszerrel büszkélkedhet. Ezenkívül egy vagy két extra lassú (Xtended) sebességváltó is felszerelhető, hogy még könnyebbé tegye a jármű elindulását.

32°-os állásszög

Az Ön járművezetői számíthatnak a a piac legjobb állásszöge és a 15 hüvelykes tengelytávolságra, amely megakadályozza az első keréktengely karcolódását vagy esetleges sérülését. Ami a manőverezőképesség, a fordulási sugár alig 9 méter alá csökken (8x4-es konfiguráció). A Renault Trucks K automatikus rögzítőfékkel is rendelkezik, amely növeli a vezető és a többi kőbányai dolgozó biztonságát.

A kényelem és biztonság tekintetében a járművezetők számíthatnak a vészfékrendszerre, a teherautó környezetének ellenőrzésére szolgáló kamerákra, a járműbe való feljutáshoz szükséges mászókarokra, valamint a teherautó rakományának ellenőrzésére szolgáló oldallépcsőre.

renault trucks K
renault trucks K

Valós idejű flottakezelés

Az Optifleet egy intelligens flottakezelési szolgáltatás, amely azért érhető el, hogy Ön jobban tudja kezelni a szállítási láncot a bányától az árufeldolgozó területig. Ez a megoldás megkönnyíti a mindennapi feladatokat, lehetővé téve, hogy flottáját a napi használathoz tökéletesen igazodva kezelje.

Spóroljon az üzemanyaggal, javítsa a járművezető és a járműhasználatot, kövesse nyomon a motorórákat, kövesse nyomon járművét, és a földrajzi korlátoknak köszönhetően valós időben kapjon figyelmeztetést annak pontos helyéről.

Az Optifleet segítségével járműve adatait megoszthatja, akivel, amikor és ahogyan csak akarja, webes portálon, mobilalkalmazáson vagy az adatok harmadik fél rendszerébe (API) történő integrálásával.

Karbantartási költségek csökkentése

A bányában való üzemeltetés során bizonyos járműalkatrészek, például a felfüggesztések vagy a fékek gyorsabban elhasználódnak, mint mások. A karbantartási költségek csökkentése érdekében a Renault Trucks az eXchange alkatrészek használatát javasolja. A cél a használt alkatrészek visszanyerése, felújítása, megfelelő tesztek lefuttatása és újbóli beépítése a járművekbe. Az új alkatrészekre két év beépítési garancia vonatkozik, és ugyanazoknak a minőségi és teljesítménybeli követelményeknek felelnek meg, mint az új termékek, de alacsonyabb áron.

Használja ki a bányászati tevékenységhez igazodó finanszírozási ajánlatainkat

A bányászati ágazatban nem a futásteljesítmény a vezető oka a járművek elhasználódásának. Ezért a Renault Trucks a bányászati teherautókhoz tökéletesen illeszkedő finanszírozási és biztosítási megoldásokat kínál. Továbbá, ha fel kell újítania a teherautó karosszériáját, figyelembe vesszük a karosszériaépítés átfutási idejét, és olyan finanszírozási terveket és futamidőket kínálunk, amelyek soha nem veszélyeztetik a tevékenységét.

Személyre szabott tanácsadásért vagy árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal.

A bányászati szállítás jövedelmezőségének növelése

[KTF-verzió: törölni kell az európai változatot]

A bányák folyamatosan üzemelnek. A szállítási lánc bármilyen megszakadása hatalmas veszteséget okoz az Ön oldalán. A Renault Trucks a járművek üzemidejének növelése érdekében személyre szabott karbantartási tervet kínál. Ez a karbantartási terv kifejezetten az Ön járműveinek használati módja alapján kerül kialakításra. A tervet közösen hagyják jóvá az üzemelés előtt, és a terv alapján olyan karbantartási ütemtervet állítanak össze, amely garantálja a flotta optimális rendelkezésre állását. Ön pontosan tudja, hogy teherautóinak mikor kell a műhelybe menniük, így időt takaríthat meg.

[Európai változat: törölve az RTI esetében]

A bányák folyamatosan üzemelnek. A szállítási láncban bekövetkező bármilyen megszakítás hatalmas veszteséget okoz az Ön oldalán. A Renault Trucks a járművek üzemidejének növelése érdekében kínálja a Predict opciót. A cél a meghibásodások megelőzése ahelyett, hogy el kellene viselnie azokat. A jármű adatait egy erre a célra létrehozott digitális platformra küldi, amely nyomon követi a használatot, és figyelmezteti tanácsadóját a szükséges beavatkozásokra. Ez utóbbi ezután időpontot egyeztet Önnel ezen karbantartási műveletek elvégzésére, olyan időpontban, amely az Ön tevékenységét kevéssé befolyásolja.

Mivel a bányában, ahol Ön dolgozik, nem feltétlenül van a közelben szervizpont, mobil műhelyeink is vannak. Egy vagy több technikus érkezik a helyszínre, hogy elvégezze a karbantartási műveleteket az Ön járművein.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON HOZZÁNK!

Set canonical URL
Off