HASZNÁLT TEHERAUTÓK

Renault Trucks T Selection

A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS A KÖVETKEZŐ KIHÍVÁSÁHOZ

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

200 ELLENŐRZÉSI PONT

2 ÉV VAGY 300 000 KM GARANCIA*

LEGÚJABB ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁSI TECHNOLÓGIÁKKAL KORSZERŰSÍTVE


RENAULT TRUCKS T SELECTION.
A LEGJOBB HASZNÁLT TEHERAUTÓ

 

A Renault Trucks T Selection által Ön egy legújabb használt gépjárművet kap, mely azonnal elérhető, és az eredete, kora és futásteljesítménye hitelesített.

 

Ezt a járművet specialistáink ellenőrizték, választották ki és készítették elő, műszaki és esztétikai téren egyaránt a gyártók szigorú szabványai szerint, minőségi kompromisszumok nélkül.

 

A még nagyobb lelki nyugalom érdekében, ez a jármű max. 2 éves és 300.000 km gyártói garanciával érkezik, amely a fő alkatrészekre vonatkozik (meghajtó és utókezelő rendszer).

 

Ráadásul, a Renault Trucks T Selection, az üzemanyag-megtakarítást szolgáló legújabb műszaki fejlesztésekkel rendelkezik. Intelligens sebességtartó automatika, automatikus motor leállás vagy Optifleet segít Önnek, hogy az ésszerű vezetés tekintetében legjobb gyakorlat alkalmazhassa.

 

Végül, A Renault Trucks T Selectionnel egy személyre szabott járműátadási eljárás előnyeit is élvezheti, így már a legelső mérföldtől/kilométertől 100%-ba kihasználhatja képességeit. Járművét Európában a teljes Renault Trucks hálózatban elismerik, és kihasználhatja a hét minden napján 24 órában rendelkezésre álló szerviztámogatást.

 

Megbízhatóság, teljesítmény és ellenálló képesség teszik a Renault Trucks T Selectiont a helyes választássá!

 

 

 

* Meghajtó és utókezelő rendszer