Szerviz,alkatrészek

Renault Trucks Oils

A karbantartási megoldások teljes választéka

RENAULT TRUCKS OILS teljes körű karbantartási megoldásokat kínál, melyek a legmagasabb szintű teljesítményt és az olajcsere-periódusok optimális meghosszabbítását biztosítják.
RENAULT TRUCKS által ajánlott RENAULT TRUCKS OILS, termékcsaládot választva, tökéletes kenést biztosít járművének, függetlenül annak használatától. Az állásidők csökkentésével optimalizálni tudja a karbantartási költségeket.

  • A kenőanyagok, zsírok, hűtőfolyadékok, AdBlue®, CleanRMAX® és a DiagoTrucks rendszer, mind egy folyamatos kutatási és fejlesztési folyamat szerves részét képezik, melynek célja a legalacsonyabb üzemeltetési költségek biztosítása.

  • Járműve gyári kenését RENAULT TRUCKS OILS termékekkel biztosítjuk, melyek a vevőszolgálaton keresztül minden RENAULT TRUCKS márkakereskedésben beszerezhetők.

 

 

RENAULT TRUCKS műszaki előírásai alapján, speciálisan kifejlesztett RENAULT TRUCKS OILS termékcsaládot a legnagyobb igénybevételt jelentő, legszigorúbb körülmények között tesztelik. A termékcsalád, az összes eredeti Renault Trucks alkatrészhez hasonlóan, a teljesítmény, a megbízható működés és a hosszú élettartam legjobb garanciája.

A TLSP által kifejlesztett és forgalmazott RENAULT TRUCKS OILS termékcsalád ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

TAKARÍTSON MEG ÜZEMANYAGOT ÉS ÓVJA A KÖRNYEZETET!

 

 

ECO A RENAULT TRUCKS OILS termékcsalád ECO generációs kenőanyagai kiváló folyékonysággal rendelkeznek, és súrlódáscsökkentő adalékokat tartalmaznak. A teljes hajtásláncon alkalmazva a következő előnyökkel járnak:

JELENTŐS ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS
Átlagosan 1 liter/100 km, vagyis évente, járművenként 1200 € megtakarítás*

A KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS CSÖKKENÉSE
Átlagosan 3 tonnával kevesebb CO2 évente, járművenként* *
** egy 120 000 km éves futásteljesítménnyel rendelkező járművet véve alapul, melynek teljes hajtásláncán ECO generációs kenőanyagokat használnak.

BIZONYÍTOTT ÉS IGAZOLT EREDMÉNYEK
Több szervezet által (UTAC, Millbrook), valamint számos flotta- és próbapad-teszt (BMSVI) során hitelesített eredmények.

Az ECO generációs kenőanyagok a gyártó által kínált, üzemanyag-fogyasztás csökkentését célzó Optifuel megoldások szerves részét képezik.

 

További információ: www.renault-trucks-oils.com