HASZNÁLT TEHERAUTÓK

RENAULT TRUCKS T X-ROAD

ROBUSZTUS HASZNÁLT KAMIONOK A NAGY IGÉNYEKET TÁMASZTÓ ALKALMAZÁSOKHOZ

X-Road- ajánlat: a gyártó által átalakított és a nehéz körülmények között végzendő munkákhoz hozzáigazított Renault Trucks teherautó. A Renault Trucks X-Road használt járművek értékesítő központjainkban kaphatók, 12 hónapos gyártói garanciával. Ez a kamion tökéletesen alkalmas a munkaterületek megközelítésére, valamint a billenőplatós teherautós,
illetve billenőplatós félpótkocsis szállításra.


RANGE X-ROAD, A NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZTI MUNKAVÉGZÉSHEZ SZOLGÁLÓ NYERGES VONTATÓ

1. 4x2-es euro 6-os nyerges vontató, 11 l, 460 le, 2. Robotizált sebességváltó „off-road”, üzemmóddal és kézigázzal, 3. Differenciálzár, 4. Új 225 ah-s akkumulátorok, 5. 60 mm-rel megnövelt hasmagasság, 6. Fém oldalsó lökhárítók és védőelem az, utókezelő blokkhoz, 7. Fényszóróvédő rácsok, 8. Fekete azonosítólemez, 9. Allroad gumiabroncsok, 315/80 r22,5, 10. Napellenző és retró fekete burkolat

 

ROBUSZTUSSÁG
A Renault Trucks T X-Road járműveket a gyártó üzemében választják ki, ellenőrzik és módosítják. Merevített karosszériaelemek, 60 mm-rel megnövelt hasmagasság az akadályokon való áthaladáshoz, DTI 11 motor Off-road sebességváltóval és kézigázzal a teljesítmény és a vonóerő ötvözésére. Ezek a gyárban végrehajtott módosítások garantálják a Renault Trucks T X-Road minőségét és robusztusságát. Ez a kamion soha nem hagyja Önt cserben! A Renault Trucks T X-Road jóváhagyott jármű, melynek hajtáslánca gyártói garanciát élvez.

 

AZ ÖN SZAKMÁJÁHOZ IGAZÍTOTT, TESTRE SZABOTT AJÁNLAT
Az X-Road ajánlattal a Renault Trucks olyan járműveket bocsát az Ön rendelkezésére, amelyek nehéz körülmények között is használatra készek, és a nagy igényeket támasztó szakmákhoz lettek igazítva – legyen szó akár a munkaterület megközelítéséről, akár a nehéz anyagok nehéz környezetben, billenccsel végzett szállításáról, akár a mezőgazdasági szektorról. A Renault Trucks T X-Road járművet saját tevékenységének és igényeinek megfelelően konfigurálhatja: hidraulikakészlet, hűtő alatti védőburkolat, hídáttétel, LED-es kanyarfényszórók, kiegészítő tartályok, nyereg magassága stb.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS A KÖZELBEN
Akárhol legyen is Ön, Renault Trucks-márkakereskedője a használt járművek legnagyobb európai lerakatához biztosít hozzáférést az Ön számára. Minden egyes T X-Road kamion teljes körű átvizsgáláson esett át egy 200 tételt tartalmazó ellenőrző lista alapján, a gyártó szabványos eljárásainak megfelelően, mielőtt átalakították a gyárban. Járművét élettartama végéig a Renault Trucks-hálózat egészén felismerik. Szakembereink az Ön szolgálatában állnak, és nagy teljesítményű felszerelésekkel, kizárólag eredeti pótalkatrészeket használva segítik az Ön napi munkavégzését.