HASZNÁLT TEHERAUTÓK

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS - Használt teherautók, Használt járművek

TALÁLJA MEG AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB JÁRMŰVET A LEGSZÉLESEBB

A Renault Trucks gyártóként olyan minőségvállalást ír elő, amely garantálja a használt járművek robusztusságát és tartósságát.Ön mellett állunk és támogatjuk önt hatékony szerviz- és szakember hálózatunkkal.


MINŐSÉGVÁLLALÁS

Szakemberek által átvizsgált kamionok.
A Renault Trucks által értékesített összes használt kamion teljes körű átvizsgáláson esett át egy 200 tételt tartalmazó ellenőrző lista alapján. Ezt az átvizsgálást képzett szakemberek végzik a gyártó standard eljárását követve. Magas szintű szakértelmük hosszú távon garantálja az Ön használt járművének robusztusságát és teljesítményét.

 

Csúcstechnológiájú használt járművek.
Mindegyik „Used Trucks by Renault Trucks” használt jármű a legfrissebb technológiákkal lett előkészítve, ami előnyöket jelent az Ön számára használt Renault Trucks kamionja üzemeltetése és viszontértékesítése során.

 

TESTRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN JÁRMŰVÉHEZ

Használt kamionja az Ön igényeinek megfelelő sokféle szolgáltatás előnyeit élvezi. A kért szolgáltatásokat akár a vásárláskor, akár később, Renault Trucks-szervizében is kiválaszthatja.
Renault Trucks Selection, finanszírozás, Optifuel Solutions, Optifleet... A kínált szolgáltatásokkal Ön időt és pénzt takaríthat meg, vagy egyszerűen a tevékenységéhez szükséges kiegészítőkkel láthatja el járművét.

Ismerje meg a Renault Trucks személyre szabott szolgáltatásait

EGY HÁLÓZAT, MELY AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE ÁLL AZ ÖN KÖZELÉBEN – NAP MINT NAP

A „USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS” hálózaton és used.renault-trucks.com platformunkon keresztül Ön a minőségi járművek széles kínálata áll az Ön rendelkezésére.

Ha Used Trucks by Renault Trucks címkével rendelkező használt járműveket keres, látogasson el a www.used-renault-trucks.com webhelyre. Használt nyerges vontatóink és teherautóink széles választékában biztosan megtalálja a megfelelő járművet a saját szakmájához – a gyorspostától, a regionális és nemzetközi szállításon, a konténerszállítástól a közúti szállítmányozáson, a tartálykocsikon, a billenőplatós járműveken és az építőipari járműveken át a munkaterületet megközelítő és a szabályozott hőmérsékletű áruszállító járművekig.

 

A Renault Trucks-hálózatnak köszönhetően Ön nap, mint nap kihasználhatja a közeli támogatás és a személyre szabott tanácsadás előnyeit.

Használt járművét a világ 1500 szervizközpontjában felismerik, így bármerre jár, gyors és hatékony beavatkozásra számíthat. Szakértő munkatársaink a járművek technológiájához igazodó, nagy teljesítményű felszerelésekkel rendelkeznek, emellett rendszeres továbbképzést kapnak az új termékekről és az új diagnosztikai szoftverekről.

 

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS-VÁLLALÁSAINK:

- A vásárolt termék átláthatósága
- Szintre hozás a gyártó szabványainak megfelelően
- Eredeti alkatrészek használata
- A jármű frissítése a rendelkezésre álló legújabb technológiákkal
- A jármű ismert a hálózatunk egészén
- 24/7 segélyszolgálat
- Az első kilométerektől hatékony használatot biztosító járműátadás

 

used.renault-trucks.com