HÍREK


 

24.03.2021

FEDEZZE FEL A T,C,K EVOLUTION NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET

Április 6-tól elérhető az EURO TRUCK SZIMULÁTOR 2-BEN!

2021-ben a Renault Trucks bemutatja a továbbfejlesztett  T, C és K modelljét. Hosszú távú fejlesztések történtek a kényelem, a biztonság és a termelékenység szempontjából. A nehéz tehergépjármű-szektorban a francia gyártó először az Euro Truck Szimulator 2 videojátékban mutatja be megújult járműkínálatát.

A Renault Trucks új, innovatív és interaktív élményt kínál rajongóinak. 2021. április 6-án a gyártó bemutatja a Renault Trucks T 2021-es külső kialakítását, a vezetési élményt és a fülke fejlesztéseit is az Euro Truck Szimulátor 2-ben.

A Renault Trucks  legszélesebb körű fejlesztése 2013-óta

2021-ben a Renault Trucks korszerűsíti távolsági (T) és konstrukciós (C és K) járműkínálatát. Ez a legszélesebb körű fejlesztés a gyártó 2013-as teljes sorozatának átalakítása óta.

A vezetők jóléte érdekében a Renault Trucks jelentős fejlesztéseket hajtott végre mind a vezetési kényelem, mind a fedélzeti kényelem tekintetében. A járművezetők és a közlekedők magas szintű biztonsága szintén központi szerepet játszik a Renault Trucks T, C és K sorozat fejlesztésében. Az ügyfelek számára a jármű termelékenysége is javult, egyre alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás, valamint a járművek rendelkezésre állása jelentősen nőtt, elsősorban a kapcsolódó Predict, megelőző karbantartási szerződéseknek köszönhetően.

Üljön be virtuálisan egy Renault Trucks T 2021 EVO volánja mögé!

2021. április 6-án helyet foglalhat a Renault Trucks T és T High 2021 vezetőfülkéjében, kipróbálhatja a vezetőfülke új ergonómiáját, és értékelheti a teherautó kényelmét városi területeken, regionális utakon vagy autópályákon. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik az Euro Truck Szimulator 2 PC játékba, amelyet világszerte több mint 9 millió, hazánkban több ezer játékos használ, vagy megoszthatja más játékosok vezetési élményeit a #renaulttrucksevolution hashtag használatával a közösségi médiában. Szívesen fogadjuk a beküldött képeket,véleményeket a Renault Trucks Magyarország Facebook oldalán.

2021. március 29-től az Euro Truck Simulator 2 játékban a Renault Trucks T 2021-et vörös lepel alá rejtve látja majd a játékban a Renault Trucks márkakereskedések előtt. A fátyol lehúzását követően a Renault Trucks versenyt hirdet központi közösségi oldalán, számos díjat kínálva a játékosoknak. A játékhoz nem kell mást tenni, mint készíteni egy képernyőfotót az új TCK Evo járműről a szimulátorban és a #renaulttrucksevolutioniscoming hashtag használatával feltölteni a felhasználó Facebook oldalára. Ezt követően a Renault Trucks központja később kisorsolja a szerencsés nyerteseket

 

Néhány praktikus információ :