• Renault Trucks Master Furgon Euro 5

  ÁRUTERÍTÉS - Euro 5

  Master Furgon

  RENAULT MASTER AZ ÚJ KISHASZONJÁRMű

  A felhasználók igényei változnak, így a Renault Master is. Termelékenység, kisebb fogyasztás, teljes körű biztonság, vezetési komfort és könnyű használat – a Renault Trucks jól ismeri az Ön elvárásait. A továbbfejlesztett és megújult Renault Master járműcsalád számos újdonsága mostantól Önt segíti a napi munkában.

  Szállítás szabályozott hőmérsékleten, építőipari befejező és szakmunkák, gyors áruszállítás, anyagszállítás és még rengeteg lehetőség. Az első- és hátsókerék-hajtású változatok kínálatának köszönhetően a Renault Master igazi partner a szállítás minden területén. A megnövelt raktérfogatnak és hasznos teherbírásnak, valamint az oldalsó és hátsó ajtók nagyobb nyitási szögének köszönhetően minden feladattal megbírkózik.

  A Renault Master járműcsaláddal Ön olyan szolgáltatást kap, amelyet kifejezetten a professzionális felhasználóknak alakítottak ki.

 • facebook
 • twitter

MUNKAVÉGZÉS A HÉTKÖZNAPOKBAN

SZÁLLÍTSON TÖBBET!

A Renault Master hasznos teherbírása 1684 kg, maximális hasznos raktérfogata 17 m3 , hasznos hossza elérheti a 4383 mm-t. Ezekkel a méretekkel a Renault Masterrel nagyobb méretű rakomány szállítására is alkalmas. A raktér kialakítása igazán sokoldalú szállítási eszközzé teszi. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő változatot: egy hátsókerék-hajtású modellt, ha a mozgékonyságot részesíti előnyben, vagy egy elsőkerék-hajtású változatot, ha nagyobb hasznos teherbírást szeretne.

TEGYE KÖNNYEBBÉ A MUNKÁT !

A 12 méterre csökkentett fordulókör-átmérő megkönnyíti a manőverezést a Renault Masterrel. A 463 mm-es rakodási magasság, amely az egyik legjobb a kategóriában, és az 1270 mm-es ajtónyitási szélesség megkönnyíti a ki-és berakodási műveleteket. A vezetőhelytől elérhető rakodóhelyeken laptopot, illetve A5-ös formátumú dokumentumot helyezhetünk el. Újabb rakodási lehetőséget jelent a műszerfalba épített, behúzható asztalka, valamint az ajtóban kialakított rakodózseb.

AJTÓNYITÁSI SZÉLESSÉG: 1270 mm

KÖVETELJE A TELJESÍTMÉNYT!

MÉRTÉKTARTÓ MOTOR

A háromféle, 100, 125 és 150 lóeros teljesítményeket a Renault Master kicsi fogyasztással ötvözi. Fogyasztása nem éri el a 8 litert 100 km-enként, ezzel a kategória egyik legtakarékosabb típusa. Az opcióként igényelhető automatizált váltó tovább növeli a Renault Master teljesítményeit, és csökkenti a fogyasztást.

Master RenaultSZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

A Renault Master az ideális jármű legfeljebb 17 személy** szállítására. Elektromos működtetésű oldalajtó, hátsó utastér-világítás, programozható állófűtés-szabályozás: az összes kezelőgomb a vezető keze ügyében van, hogy a vezetőhelyről tudja vezérelni a jármű egyes funkcióit.

A szerszám nélkül kiszerelhető két hátsó üléssor variálhatóságának köszönhetően igényeinek megfelelően alakíthatja ki a belső teret, és a teljes hasznos teret kihasználhatja a csomagok, valamint az anyagok és eszközök elhelyezésére.

A sima padlószőnyeg megkönnyíti a jármű tisztán tartását. A Renault Master 9 személy szállítására alkalmas Combi változatban is létezik.

Master RenaultNAGYTELJESÍTMÉNYű MOTOR

A nyomatékmaximum 1250 fordulat/perctől rendelkezésre áll, ami nagyfokú teljesítményt és mobilitást garantál.
A maximum nyomatékértékek:

 • 285 Nm a 100 lóeros változatban
 • 310 Nm a 125 lóeros változatban
 • 350 Nm a 150 lóeros változatban

* referenciaérték 125 LE-s Euro 4 motor esetén, az L2H2 elsőkerék-hajtású változatban.
** 16 utas + a vezető.

ALACSONYABB FOGYASZTÁS 8l/100km*

A SZEMÉLYAUTÓKÉHOZ FOGHATÓ KÉNYELEM

PÁRATLAN VEZETÉSI KOMFORT

A sofőrök átlagosan napi nyolc órát töltenek a volánnál, ezért a jármű kényelme elsődleges szempont. A Renault Master vezetőhelye a sofőr igényei szerint alakítható a három irányba állítható ülésnek és az állítható kormányoszlopnak köszönhetően. A kényelmet szolgálja a tágas fülke, az ergonomikus és funkcionális műszerfal, valamint a vezetőhelyről elérhető sokféle rakodóhely.

Master RenaultRENAULT MASTER BUSZ:
TÖKÉLETES UTAZÁSI KÉNYELEM

A Renault Master 17 üléses* busz változata tökéletesen fel van szerelve, hogy a kényelmes utazás élményét nyújtsa az utasoknak:

 • nagyméretű ablakok,
 • 20°-ban dönthető háttámla,
 • 666 mm-es térdmagasságban mért lábtér.

Az ülések alatt és a felső részen kialakított rakodóhelyek megfelelő helyet biztosítanak utazás közben a személyes holmik elhelyezéséhez.
A szállított személyek kényelmét tovább növelik az olyan egyénileg szabályozható berendezések, mint a légkondicionáló, a fűtés és a világítás.

Equipement qui vous ressembleALAKÍTSA TETSZÉSE SZERINT A JÁRMű FELSZERELTSÉGÉT!

Számos opció és tartozék közül választhat. Néhány fontosabb: rádió CD-lejátszóval, «TomTom» navigáció, kormányról vezérelhető Bluetooth® telefon kihangosító rendszer, manuális
vagy automatikus légkondicionáló hűtött kesztyűtartóval.

 

ManiabilitéKÖNNYEBB KORMÁNYOZHATÓSÁG, KEVESEBB FÁRADtSÁG

A szervokormánynak köszönhetően a Renault Mastert épp olyan könnyű kormányozni, mint egy személyautót. Az opcióként igényelhető automatizált váltó tovább fokozza a kényelmet.

 

 

*16 utas + a vezető.

HATFOKOZATÚ AUTOMATIZÁLT VÁLTÓ

MUNKAVÉGZÉS ÖRÖMMEL

Sécurité maximumMAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Valamennyi Renault Master változatban alapfelszerelés az ABS, az AFU, az ESP, az elektronikus fékerőelosztás és a vészfékrásegítés. A jármű fékútja 42 m 100 km/h sebességnél.
A járművet és a vezetést minden körülmények között tökéletesen biztonságossá teszi az automatikus fényszóró-bekapcsolás, a kanyarfényszóró, az esőérzékelő ablaktörlő, a kipörgésgátló és a dinamikus menetstabilizáló rendszer. A maximális biztonságról a nagyteljesítményű frontlégzsákok gondoskodnak a vezető- és utasoldalon. Az övfeszítővel felszerelt hárompontos biztonsági övek magassága állítható, ami lehetővé teszi, hogy a vezető és az utasok magasságukhoz igazíthassák a hevedert.

 

Fiabilité exemplairePÉLDÁS MEGBÍZHATÓSÁG

A Renault Mastert kivételes megbízhatóság és nagyfokú robusztusság jellemzi. A 40 ezer kilométerenként esedékes karbantartásnak köszönhetően minimálisra csökkenthető a jármű állás ideje.

FÉKÚT : 42 m 100 km/óra sebességnél

 • facebook
 • twitter