Aktualitások
rss


13.05.2015

RENAULT TRUCKS C XLOAD: A PEHELYSÚLYÚ 8X4 –ES

9 200 kg-os önsúly

A Renault Trucks C Xload-ot betonszállításhoz ajánlják, de tökéletesen alkalmas közúti és terepen történő szállításra is, ráadásul a hasznos teherbírása kategóriájában a legjobb. Csak 9 200 kg-os önsúlyát a francia honosítási szervezet, az UTAC (Union Technique de l’Automobile du motocycle et du Cycle) hitelesítette. Ez a robusztus, ugyanakkor ultrakönnyű jármű lehetővé teszi, hogy a szállítmányozó cégek optimalizálják  a fuvarfeladatokat, növelve ezzel nyereségességüket.

A Renault Trucks C Xload 8x4 hátsó ikerkerekkel szerelt, és csak 9 200 Kg önsúllyal rendelkezik, melyet a francia UTAC honosítási szervezet hitelesített. Használatát illetően abszolút alkalmazkodik a közúthoz és a terephez egyaránt. A Renault Trucks C Xload ötvözi a C járműcsalád kiváló terhelhetőségét és vonóerejét, a robusztusságát és a kényelmét.

Az Xload megtartotta  a Renault Trucks C  összes tulajdonságát és ezen kívül könnyített berendezéseket kapott, olyanokat mint például az aluminium üzemanyagtartályok és keréktárcsák. Mivel kiemelten a betont szállító cégek részére szánták, ezért a Renault Trucks C Xload-on már mixer szerelésre alkalmas előkészítést is magába foglal, lerövídítve a felépítmenyezési idő hosszát.

Hasznos teherbírása verhetetlen, a Renault Trucks C Xload 8m3-ig képes betont szállítani. Ez a kapacitás lehetővé teszi, hogy minden 16. forduló után egy teljes fordulót megspóroljon és jelentős nyereséget realizáljon a nagyszabású projekteken, tehát növelje jövedelmezőségét.

 

rss