Aktualitások


22.03.2017

3 TOVÁBBI RENAULT T VONTATÓ KERÜLT A RED BULL RACING CSAPAT ISTÁLLÓJÁBA

A Forma-1-es Red Bull Racing istálló, folytatva régóta tartó együttműködését a Renault Trucks-szal, újabb 3 db T520-as vontatót vásárolt a flottájába. Az immáron 12 db-os Renault Trucks T park végzi a Red Bull Racing csapat felszereléseinek szállítását.

A 3 T520 High vontatót az osztrák Forma-1-es csapatnak, a Red Bull Racingnek szállították. Ezzel a 3 darab járművel a Renault Trucks T-k száma 12-re emelkedett és a gyártó megőrzi vezető pozícióját a versenyistálló parkjában.

Ebből a mennyiségből 7 jármű közvetlenül a csapat logisztikai flottájának része és nagydíjról nagydíjra utazik Európa-szerte. A Red Bull Tree House, a Forma-1-es csapat standjához tartozó konténereket szállítják.

A 7 konténerből 4 mobil műhelyként szolgál. A normál szerszámokon kívül található bennük 3D-s nyomtató, mely a szükséges alkatrészeket azonnal a helyszínen ki is tudja nyomtatni. 3 konténer akár 35 fő számára alkalmas mobilirodának van berendezve.

A fennmaradó 5 Renault Trucks T520 High szintén Európa útjait járja, de egy másik versennyel, a Red Bull Moto GP Rookies Cup sorozattal. Ez egy kifejezetten a tehetséges, 13-17 éves fiatalok számára szervezett versenysorozat, mely az idén már a 10. születésnapját ünnepli.

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)